Haberler

Valimiz Ağaç Dikme Şenliğine Katıldı

Güncelleme:

Abdullah Gül Üniversitesi 2. Geleneksel ağaç dikme şenliği yapıldı.

Abdullah Gül Üniversitesi, Mimarsinan kampüsü alanında gerçekleştirilen ağaç dikme törenine Valimiz Sayın Şerif Yılmaz, 2.HİBM. ve Garnizon Komutanı Hv.Plt.Tümg. Sayın Ali Demiral, Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Talas Kaymakamı Sefer Yılmaz, Orman Bölge Müdürü Ahmet Kara ve çok sayıda gönüllü vatandaş katıldı.

Ağaçlandırma seferberliği çerçevesinde Çevre ve Orman Bölge Müdürlüğü ile Abdullah Gül Üniversitesi arasında protokolle yapılan ağaçlandırma çalışmalarına katılan Valimiz Sayın Şerif Yılmaz, vatandaşlarla beraber birçok ağaç dikerek, doğanın korunması ve ağaçlandırmanın önemine dikkat çekti.

AGÜ üniversitesi kampüs alanında, bugüne kadar 62 bin metrekarelik alanda kara çam, sarıçam, ıhlamur, ve çam gibi 19 çeşitten oluşan yaklaşık 20 bin fidan dikildi. Daha sonra yapılacak ağaçlandırma çalışmasıyla 116 hektarlık alana 46 bin fidan dikilmesi planlanmakta.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şerif Yılmaz Talas Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title