Haberler

Vali Saran'dan Başkan Çakır'a Veda Ziyareti

Güncelleme:

Vali Doç. Dr. M. Ulvi Saran, Malatya'nın gelişimiyle ilgili olarak Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın geleceğe yönelik çok öngörülü ve çok ciddi projeler ortaya koyduğunu söyledi.

Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı'na atanan Malatya Valisi Doç.Dr. M. Ulvi Saran, Malatya'da veda ziyaretlerine başladı.

Veda ziyaretleri çerçevesinde Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret eden Vali Saran, Malatya'daki 3 yıllık görev süresinin dolu dolu hizmetlerle geçtiğini belirterek, birçok çalışmayı Malatya Belediyesi ile birlikte omuzladıklarını söyledi.

Projelerin önemli bir bölümünü Malatya Belediyesi ile birlikte yürüttük…

10 Ağustos Cuma günü gerçekleşen ziyaret sırasında Malatya'nın çok güçlü ve zengin dinamiklerinin olduğunu söyleyen Vali Saran, "Malatya Türkiye'nin sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasi hayatına çok ciddi katkıları olan insanları yetiştiren bir yer. Malatya'nın geleceğine hitap edecek çok önemli projeleri başlattık, bu projelerin önemli bir bölümünü de Malatya Belediyemizle birlikte yürüttük ve yürütüyoruz" dedi.

Başkan Çakır çok ciddi projeler ortaya koyuyor…

Malatya'nın gelişimiyle ilgili olarak Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın geleceğe yönelik çok öngörülü ve çok ciddi projeler ortaya koyduğunu kaydeden Vali Saran konuşmasına özetle şöyle devam etti:

"Birlikte organize ettiğimiz kenti kalkındırıcı ve geliştirici çalışmaları hızlandırmış olduk. Birlikte düzenlediğimiz Malatya Kitap Fuarı büyük bir örnek teşkil etti. Malatya Günleri yine gelenek haline dönüştü. Önümüzdeki haftalarda İstanbul'da düzenleyeceğimiz Malatya Tanıtım Günleri'nin 4'ncüsünü gerçekleştirmiş olacağız. Bu gibi daha birçok çalışmaları Belediye Başkanımızla birlikte büyük bir uyun içinde yürüttük. Sağolsun Belediye Başkanımız görevde bulunduğum süreç içerisinde Malatya'nın geleceğine ilişkin atılan her adımı destekledi. Kendisinden talep ettiğimiz her konuda bize yardımcı oldu" şeklinde konuştu.

Minnet ve şükran duyguları…

Görev yaptığı süre içerisinde Belediye teşkilatı ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır'dan çok memnun kaldığını belirten Vali Saran, özellikle Beylerderesi ile İstasyon Virajı arasında devam eden yol genişletme ve düzenleme çalışmalarının bitmesiyle birlikte Malatya trafiğinin rahatlayacağını ve estetik bir görünüme kavuşacağını da sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür eden Saran, "Başkanıma projelerinde başarılı olmasını ve yolunun açık olmasını diliyorum. Desteklerinden dolayı minnet ve şükran duygularımı belirtmek istiyorum" dedi.

Çakır: Malatya'da önemli hizmetlere imza attı…

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Vali Doç. Dr. M. Ulvi Saran'ın Malatya'da önemli hizmetlere imza attığını belirterek, Beydağı'nın ağaçlandırılması, Malatya ile ilgili tanıtım organizasyonlarının yapılması, film festivali, tarihi ve doğal mekanların gün yüzüne çıkarılması gibi projelerin çok önemli olduğunu söyledi.

Malatya, sizden çok istifade etti…

Vali Saran'a Malatya'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden ve yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Çakır, "Malatya sizlerden çok istifade etti. Şahsım ve ekibimiz de sizlerden çok istifade ettik. Önemli olan uyum içinde çalışmaktı. Kurumların, ilgili birimlerin uyum içerisinde çalışması Malatya'ya çok şey kazandırıyor. Bunda da Malatya'ya çok büyük katkılarınız oldu.

Kurumlar arasındaki diyalog ve koordinasyon, sizin göstermiş olduğunuz gayret ve çabanızla Malatya'ya farklı bir boyut getirdi. Malatya'nın tanıtımı noktasında da birlik ve dayanışma içerisinde olduk. Katkılarınızdan dolayı size çok teşekkür ediyorum. Atandığınız bu çok önemli görevinizde ülkemize önemli hizmetler yapacağınıza inanıyorum" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ziyaret sırasında Vali Ulvi Saran'a kayısı kristali ile el dokuma halı hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Malatya Belediyesi Ahmet Çakır Ulvi Saran Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title