Haberler

Vali, Gazinin Elini Öptü

KARABÜK Valisi Kemal Çeber, 19 Eylül Gaziler Günü töreninde gazilerle tek tek tokalaştı, 88 yaşındaki Kore gazisi Ahmet Kara'nın elini öptü.

KARABÜK Valisi Kemal Çeber, 19 Eylül Gaziler Günü töreninde gazilerle tek tek tokalaştı, 88 yaşındaki Kore gazisi Ahmet Kara'nın elini öptü.

Yenişehir Mahallesi'nde bulunan Atatürk Anıtı'nda düzenlenen törene, Vali Kemal Çeber'in yanında Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Jandarma Komutanı Albay Cihan Ulukaya, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Tören alanına gelen Vali Kemal Çeber, gazilerle tek tek tokalaşırken  Kore gazisi Ahmet Kara'nın elini öptü.

Atatürk Anıtı'na çelenk konulduktan sonra belediye bandosu eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Törende konuşan Gazi Ahmet Özcan, "Tarihimizin zaferleri asla unutulmamalıdır. Zafer günlerine ve bu zaferlerin kahramanlarına layık oldukları değer her zaman verilmelidir. Gazi Türk toplumunun ortak değeridir ve her zaman her yerde hatırlanmalıdır. Sevgili gençler, yarın vatanın sorumluluğu sizlere emanet edilecektir. Türk gençliğine yaraşır bir şekilde durmadan çalışarak ilim ve irfanla bu yüce devleti layık olduğu seviyeye getireceğinize ve canınız pahasına koruyacağınıza inanıyoruz. Vatan savunmasında şehit ve gazi olmak kadar güzel bir kavram olamaz. Şehit nurlanmış, Gazi onurlanmış askerdir" dedi.

- K

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Kara Karabük Eylül Kore Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır?
title