Haberler

Vali Bilgin: "Şırnak'ta olumsuz bir olay yaşanmadı"

Güncelleme:

Vali Bilgin: "Şırnak'ta olumsuz bir olay yaşanmadı" Şırnak Valisi Osman Bilgin, Şırnak Lisesinde oy kullandı.

Vali Bilgin: " Şırnak'ta olumsuz bir olay yaşanmadı"

ŞIRNAK - Şırnak Valisi Osman Bilgin, Şırnak Lisesinde oy kullandı. Şırnak İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman ile birlikte okula gelen Vali Bilgin, oyunu 1004 numaralı sandıkta kullandı.

Oy kullandıktan sonra açıklama yapan Vali Bilgin, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin vatana ve millete hayırlı olmasını diledi. Bilgin, "bu gün halkımızın özgür iradesinin sandığa yansıyacağı gündür. O yüzden milletimizin özgürce siyasi düşüncesini istediği şekilde sandığa yansıtması için bizde her türlü tedbiri aldık. Özellikle bu bölgede daha önceki dönemlerde terör örgütü maalesef halkın özgür iradesini sandığa yansıtmaması yönüyle çok ciddi baskılar kurmuştu. Ama çok şükür biz her vatandaşımızın kendi özgür iradesine göre, sandığa özgür iradesini yansıtmak için bu gün her türlü tedbiri aldık. Emniyet bölgemizde emniyet mensupları, jandarma bölgesinde jandarma mensupları, yedek kuvvetlerimiz ile sahada meydana gelen her olayı titizlikle takip ederek ve bu manada ilçe seçim kurullarının talimatları doğrultusunda, arkadaşlarımız her türlü tedbiri alarak, çok şükür Şırnak'ımızda seçimin güvenlik içerisinde geçmesi için çalışmalarını sürdürüyorlar. Şu ana kadar her hangi olumsuz bir olay yansımadı" dedi.

Şırnak'ta bin 29 sandık kuruldu

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyların kullanılacağı yerlere toplam bin 29 sandık kuruldu. 557 bin 605 nüfuslu Şırnak'ta, 324 bin 056 seçmen, bin 29 sandıkta oy kullanacak. 145 bin 377 genç seçmen demokrasi yolunda tercihte bulunacak.

En çok sandık Cizre'de kuruldu

En çok sandık 159 bin 754 nüfusa sahip olan Cizre'de kurulurken, 12 bin 120 nüfusa sahip olan Güçlükonak'ta 33 sandık kuruldu. Şırnak merkezde 184, Beytüşşebap 49, Cizre 268, Güçlükonak 33, İdil 158, Silopi 252 Uludere de ise 85 sandık kuruldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Bilgin Şırnak Güncel Haberler

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

'AK Parti'ye oy vermem' diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

"AK Parti'ye oy vermem" diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 7 Haziran Cuma TV8 Survivor HD izleme linki var mı? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 7 Haziran Cuma İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Salah Galatasaray'a mı gelecek mi? Muhammed Salah kaç yaşında, bonservisi ne kadar? Çekya Malta maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Çekya Malta maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gaddar final mi yapıyor? Gaddar sezon finali bugün mü? Kızılcık Şerbeti final mi yapıyor? Kızılcık Şerbeti sezon finali bugün mü? S Sport CANLI izle! 7 Haziran S Sport HD kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! S Sport 4K canlı maç izle Yalı Çapkını final mi yapıyor? Yalı Çapkını sezon finali bugün mü? Gaddar 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çekya Malta maçı CANLI izle! (HD) 7 Haziran Çekya Malta maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Kızılcık Şerbeti 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Ersun Yanal Amedspor teknik direktörü mü oldu? Fenerbahçe'yi şampiyon yapmıştı Arka Sokaklar 679. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title