Haberler

Vali Aydın'dan, İhtiyaç Sahibi Salih Aktaş'a Yardım Eli

Güncelleme:

Ahmet Aydın, Siirt Merkez Algül Mahallesinde ikamet eden, ihtiyaç sahibi Salih Aktaş adlı vatandaşı, evinde ziyaret etti.

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Pervari İlçe ziyaretinde yaptığı inceleme ve denetimlerinin ardından, Siirt Merkez Algül Mahallesinde ikamet eden, ihtiyaç sahibi Salih Aktaş adlı vatandaşı, evinde ziyaret etti.

Zübeyde Hanım Lisesi öğrencileri ve Okul Aile Birliği'nin "Yoksul Aile projesi" kapsamında tespit ettikleri ve çeşitli yardımlarda bulundukları aileyi ziyaret eden Vali Aydın, Okul müdürü İdris Yolbaş'tan bilgi aldı.

Vali Aydın,"Siirt Zübeyde Hanım lisesi öğrencileri güzel bir davranış sergileyerek, diğer okullarımıza da örnek teşkil edecek bir sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirdiklerini belirterek, maddi durumu iyi olmayan ailelere yardım elini uzatan okulumuzun öğrencilerini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum."dedi.

Salih Aktaş adlı ihtiyaç sahibi vatandaşla bir süre sohbet ederek, dert ve sıkıntılarını dinleyen Vali Aydın,"70 yaşında, tek başına yaşayan yaşlı Salih amcamıza Valilik olarak ta her türlü desteğin verileceğini söyledi.İlk etapta ev kirası, elektrik, yakacak yardımı ile diğer ihtiyaçlarının tamamını karşılayacaklarını belirten Vali Aydın, yaşlı amcamızın evinde tedavi edilmesi için de sağlık müdürlüğüne talimat vereceğini "belirtti.

Salih Aktaş,"Vali Ahmet Aydın'a teşekkür ederek, Allah bu devlete, bu millete zeval vermesin." dedi.

Okul Müdürü İdris Yolbaş ise,"70 yaşındaki yaşlı ve ihtiyaç sahibi Salih amcamızı evinde ziyaret ederek, sorunlarını ve taleplerini dinleyen, kendisine her türlü maddi ve manevi destek veren, sayın valimize teşekkür ederiz." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Siirt Merkez Ahmet Aydın Pervari Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title