Haberler

Vakıfbank'ta Sevinç, Fenerbahçe'de Hüzün

VakıfBank'ta sevinç, Fenerbahçe'de hüzünVakıfBank Genel Müdürü Aydoğan "İstikrar ve çok çalışma bizi başarıya taşıdı"VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Demren "Yarın Avrupa şampiyonu olarak, milletimize güzel bir gün yaşatacağız"VakıfBank Başantrenörü Guidetti "Fenerbahçe bizim bu kadar iyi oynayacağımızı beklemiyordu"Gözde Kırdar İnşallah altını biz, bronzu da Fenerbahçe alır"Fenerbahçe Grundig Başantrenörü Abbondanza "Çok kötü oynadık"Mustafa AKINMONTİCHİARİ (İtalya), (DHA)CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi Final Four'da iki Türk takım mücadele etti.

VakıfBank'ta sevinç, Fenerbahçe'de hüzün

VakıfBank Genel Müdürü Aydoğan "İstikrar ve çok çalışma bizi başarıya taşıdı"

VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Demren "Yarın Avrupa şampiyonu olarak, milletimize güzel bir gün yaşatacağız"

VakıfBank Başantrenörü Guidetti "Fenerbahçe bizim bu kadar iyi oynayacağımızı beklemiyordu"

Gözde Kırdar İnşallah altını biz, bronzu da Fenerbahçe alır"

Fenerbahçe Grundig Başantrenörü Abbondanza "Çok kötü oynadık"

Mustafa AKINMONTİCHİARİ (İtalya), (DHA)

CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi Final Four'da iki Türk takım mücadele etti. VakıfBank, karşılaştığı Fenerbahçe Grundig'i 3-0 mağlup ederek adını Avrupa'nın bir numaralı kupasında finale yazdırdı. VakıfBank'da finale çıkmanın mutluluğu yaşanırken, Fenerbahçe Grundig'de finale çıkamamanın hüznü yaşandı.

VAKIFBANK GENEL MÜDÜRÜ AYDOĞAN "İSTİKRAR VE ÇOK ÇALIŞMA BİZİ BAŞARIYA TAŞIDI"

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan, finalde yer alacakları için mutlu olduklarını ifade etti.

Fenerbahçe Grundig'i 3-0 mağlup ederek finale yükseldiklerini söyleyen Aydoğan, istikrar ve çok çalışmanın kendilerini başarıya taşıdığını dile getirerek, bu galibiyeti VakıfBanklılara armağan ettiğini söyledi. Aydoğan son olarak, İnşallah yarın şampiyonluk maçını alırsak onu da miletimize hediye edeceğiz dedi.

VAKIFBANK SPOR KULÜBÜ BAŞKANI DEMREN "YARIN AVRUPA ŞAMPİYONU OLARAK, MİLLETİMİZE GÜZEL BİR GÜN YAŞATACAĞIZ"

Müsabakanın çok zor geçtiğini dile getiren VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren, skorun 3-0 olmasından dolayı kolaymış gibi algılanabileceğini ifade ederek, "Öyle değil. Örneğin sezon başında bu oyuncuları transfer ederken, çoğu insan dedi ki Eczacabışı bir, Fenerbahçe iki, Vakıfbank da Galatasaray ile oynar. Spor böyle bir şey değil. Spor çok çalışmayı hak etmeyi, karakterli durmayı, istikrarı gerektiriyor. Biz de banka yönetiminin ve genel müdürümüzün desteğiyle bu kalitedeki isteğimizi ve istikrarımızı sürdürebiliyoruz. Dolayısıyla böyle başarılar elde ediyoruz. İnşallah yarın Avrupa şampiyonu olarak, milletimize güzel bir gün yaşatacağız" şeklinde konuştu.

VAKIFBANK BAŞANTRENÖRÜ GUİDETTİ "FENERBAHÇE BİZİM BU KADAR İYİ OYNAYACAĞIMIZI BEKLEMİYORDU"

VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti maçtan sonra yaptığı açıklamasında bu tip maçlarda her şeyin olabileceğini, oyuncularının ise harika bir motivasyonla mükemmel bir maç çıkardıklarını dile getirdi.

Guidetti, "Fenerbahçe bizim bu kadar iyi oynayacağımızı beklemiyordu. Onlara çok zorluk çıkardık. Bizim oyunumuza çözüm bulamadılar. Yaptığımız değişikliklerde şanslıydım. Yaptığım her değişiklik oyuna pozitif katkı yaptı. Hill, Melis ve Çağla gibi. Kim'i durdurmak için ekstra bir formülümüz yoktu. Kendi oyunumuzu oynamaya çalıştık ve başarılı olduk. Zor bir final bizi bekliyor. Dinamo Kazan'a iki sezon önce finalde kaybetmiştik. Bizim için intikam maça olabilir dedi.

GÖZDE KIRDAR İNŞALLAH ALTINI BİZ, BRONZU DA FENERBAHÇE ALIR"

Fenerbahçe'nin sonuna kadar savaştığını ve çok yorulduklarını söyleyen VakıfBanklı oyuncu Gözde Kırdar, Fenerbahçe karşında makine gibi oynadıklarını ve semeresini aldıklarını düşündüğünü ifade etti.

Gözde Kırdar, "İnşallah yarın kupayı alan biz oluruz. Kim gelirse gelsin yenmek zorundayız. İnşallah güzel bir oyun ortaya koyup, Türkiye'ye kupayı götürürüz. Fenerbahçe'ye de bol şans diliyorum. İnşallah altını biz alırız, bronzu da onlar alır" dedi.

FENERBAHÇE GRUNDİG BAŞANTRENÖRÜ ABBONDANZA "ÇOK KÖTÜ OYNADIK"

Fenerbahçe Grundig Başantrenörü Marcello Abbondanza ise VakıfBank karşısında çok kötü oynadıklarını, iyi servis atamadıklarını dile getirerek, "Paslarımız kötüydü. VakıfBank çok güçlü bir takım. İki sette önde olmamıza rağmen yaptığımız hatalarla bize yetiştiler. Onlara karşılık veremedik. Karşımızda agresif bir VakıfBank vardı. VakıfBank'ın böyle oynayacağını açıkçası beklemiyordum. Ama ben takımımın bu kadar kötü oynayacağını da beklemiyordum. Bu akşam bizim kalitemizde olamadık. Benchten gelen Hill büyük katkı yaptı. Bizim bench katkımız çok iyi değildi. Servislerimiz en kötü yanımızdı. Bu yenilginin üzerine üçüncülük maçına konsantre olmamız zor Ama bronz madalyayı kazanmayı önemsiyor ve istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fenerbahçe Grundig Spor Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title