Haberler

Vakıfbank Başantrenörü Guidetti: "Fenerbahçe Grundig ile Eşit Güçteyiz"

Cev Bayanlar Voleybol Şampiyonlar Ligi'nde Final Four'a kalan VakıfBank, 3'üncü kez kupayı almak istiyor.

Cev Bayanlar Voleybol Şampiyonlar Ligi'nde Final Four'a kalan VakıfBank, 3'üncü kez kupayı almak istiyor.

İtalya'nın Montichiari kentinde 9-10 Nisan tarihlerinde düzenlenecek organizasyonda sarı-siyahlılar, yarı finalde Fenerbahçe Grundig ile mücadele edecek. Final Four'un diğer eşleşmesinde ev sahibi Pomi Casalmaggiore, Rus ekibi Dinamo Kazan'la final mücadelesi verecek.

VAKIFBANK BAŞANTRENÖRÜ GUİDETTİ: "FENERBAHÇE GRUNDİG İLE EŞİT GÜÇTEYİZ"

Rakiplerine göre genç ama yetenekli takım olduklarını dile getiren VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, "Kadromuzdaki oyuncular takım olmayı çok iyi başardılar. Her zaman söylediğim gibi, biz her zaman finalleri hedefliyor ve bunun için çok çalışıyoruz. Bu sezon da bunu başardık. Yarı finalde karşılaşacağımız Fenerbahçe Grundig ile eşit güçteyiz. Zorlu bir karşılaşma olacak ama ben takımıma çok güveniyorum ve şampiyonluk şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum" dedi.

GÖZDE KIRDAR: "MOTİVASYONUMUZ ÇOK YÜKSEK VE ÇOK DA İYİ HAZIRLANDIK"

VakıfBank kaptanı Gözde Kırdar ise, "Final Four'a en zorlu yoldan gelen takım VakıfBank'tı. Ama rakiplerimizin de çok güçlü takımlar olduğu ortada. Şu an sadece erken final olan Fenerbahçe Grundig maçına odaklandık. Motivasyonumuz çok yüksek ve çok da iyi hazırlandık. Umarım güzel bir Final Four yaşarız" diye konuştu.

NAZ AYDEMİR AKYOL: "BU SEZON KAZANMAYA AÇ BİR TAKIMIZ"

VakıfBank'ın 8'inci kez Final Four'da mücadele edecek olan pasörü Naz Aydemir Akyol da, "Bu sezon kazanmaya aç bir takımız. Gerçekten çok çalıştık ve mücadeleye hazırız. Kupayı üçüncü defa müzemize getirmek için mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fenerbahçe Grundig İtalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title