Haberler

Yardım kampanyasında uzun uzun konuştuktan sonra hattan düşen Tansu Çiller'in ne kadar bağış yaptığı ortaya çıktı

Güncelleme:

Depremzedeler için yardım bağışı yapılan televizyon kanallarının Türkiye Tek Yürek ortak yayınına eski Başbakan Tansu Çiller de katıldı. Çiller uzun süre konuştuktan sonra yaptığı bağışı açıklayamadan telefon kapandı. Bu durum sosyal medyada gündem olurken, birçok kişi Çiller'e tepki gösterdi. Yanlış anlama sonrası programın sunucusu Nazlı Çelik duruma açıklık getirerek, "Sayın Çiller bu kampanyaya 1 milyon TL bağışta bulundu" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin yüreğinde derin yaralar açan deprem felaketinin ardından tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Birçok kurum, kişi ve şirket depremzedeler için yardımda bulundu.

TANSU ÇİLLER DE YAYINA KATILDI

Yayına eski Başbakan Tansu Çiller'de katıldı. Bir kadın ve anne olarak konuşma yaptığını duyuran Tansu Çiller, "Çıplak eller ile enkazın birçok kazıntısını atan, toprağını kazarak birbirine ulaşması, çözüm üretebilmesi o kadar etkileyici ki büyük bir güç bu birliktelikler. Bizim bunu aşacağımızı düşünüyorum, biliyorum. Bu güç benim umudum oldu umarım milletimin de umudu olacaktır." dedi.

BAĞIŞ MİKTARINI AÇIKLAYAMADAN TELEFON KAPANDI

Çiller, uzun uzun konuştuktan sonra bağış miktarını açıklayamadan telefon kapandı. Bu durum sosyal medyada kısa süre içinde TT oldu. Birçok kişi Çiller'e yardım yardım yapmadığı için tepki gösterdi.

Uzun uzun konuştuktan sonra hattan düşen Çiller'in ne kadar bağış yaptığı ortaya çıktı

Uzun uzun konuştuktan sonra hattan düşen Çiller'in ne kadar bağış yaptığı ortaya çıktı

NAZLI ÇELİK DURUMA AÇIKLIK GETİRDİ

Yanlış anlama sonrası programın sunucularından Nazlı Çelik duruma açıklık getirdi. Çelik, "Yaptığı meblağı açıklayacağı esnada bağlantı kesilmişti. Söylemek istediği bir kaç cümleyi iletemediğini belirtti. Sayın Çiller bu kampanyaya 1 milyon TL bağışta bulunduğunu açıkladı." ifadelerini kullandı.

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Tansu Çiller Nazlı Çelik Türkiye Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500

Yorumlar (8)

sem sem:

ben o bölümü izleyemedim ama telefonu cok uzun süre mesgul ettiysede hoş olmamış birsürü insan hattı düşürmeye destek vermeye çalışıyordu

171
30
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

Kumbarasındaki parayı yardım için veren çocuklar var, diğer tarafta trilyonca servetleri arasında1-5 milyon arası yardım edenler var.1 daire parası bile değil.Böyle bir durumda cömertlikte hangisi daha değerli siz karar verin.

186
8
yanıtYanıtla
Denden Semsem:

Hükümet yanlısı açıklmaları olduğu için bu manşeteler bu söylemler normal. Ahlaki değerleri olmayanlar ne yapsalar normal değil mi

89
39
yanıtYanıtla
pentakill lol:

ramazanın 1. gün yaptığı program ücreti bağışı yinede allah razı olsun.

12
23
yanıtYanıtla
Omer Temiz:

Abdurrahamn bin avf gibi olmamız lazım eyyy servet sahipleri devlet millet açlık kıtlık yada bir musibet geldiği zaman yada savaş olduğu zaman malın tamamını bağış lamak lazım. Yine çok şükür devletimiz milletimiz ve istikrarlı bir hükumet var

16
10
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

onlar için hiç bir şey o paralar düşünüp yardım etmeleri güzel davranış umarım ilgili yerlere gider bekleyip göreveğiz

14
4
yanıtYanıtla
ibrahim sarı:

Allah Yardımda bulunan herkesin yardımını, niyetini kabul etsin

16
1
yanıtYanıtla
Bekir Ozbek:

Teşekkür edip kapatmasi çok zoruma gitti

10
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title