Haberler

Usta radyoculara Dünya Radyo Günü'nde ödül

Güncelleme:

Radyoculuğa yıllarını veren usta isimlere ödülleri Dünya Radyo Günü'nde takdim edildi.

Radyoculuğa yıllarını veren usta isimlere ödülleri Dünya Radyo Günü'nde takdim edildi. Gecede, usta isimler ödüllerini alırken geleceğin radyocularına da sertifikaları takdim edildi.

13 Şubat Dünya Radyo Günü'ne radyoculuğa emek vererek yıllarca dinleyicilerin kulaklarına ulaşan isimler Esenler'de buluştu. Esenler Belediyesi'nin Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirdiği program radyonun geçmişini anlatan belgesel gösterimiyle başladı. Ardından sektörde 20'nci yılını kutlayan çok sayıda isme ödülleri verildi. Gecede Afrikalı Ali olarak bilinen Ali Şentürk, Cem Arslan, Gönül Dostu Şener, Hopdedik Ayhan, Kadir Çetin, Meltem Sezenler, İlker Saygı, Fikret Kocamaz, Cenk Alptekin, Hilal Özgani, Utku Erdoğan, Bülent Baygül, Doğan Öncel, Serdar Gökalp, Turan Canik gibi isimler ödüle layık görüldü. Cenk Sarıkaya'nın sunuculuğunu yaptığı programda usta radyocular ESEV Radyo Programcılığı Kursu ve "Radyoda Çocuk Var" programı öğrencilerine sertifikalarını takdim etti. Gecede Murat Kurşun da sevilen şarkılarıyla dinleyicilerle buluştu. Milyonların kulaklarına ulaşan ünlü radyocular, başarılarının takdir edilmesinin gururunu yaşadı.

"Sizin seslerinizi duyanlara aslında bir dünya sunuyorsunuz"

Çok sayıda insanın kulaklarına birçok noktada ulaşan radyocularının gününü kutladığını ifade eden Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Bugün Dünya Radyocular Günü münasebetiyle aslında geçen yıl başlayan ve artık bundan sonra öyle zannediyorum ki Esenler'de bir gelenek haline gelecek önemli bir buluşmayı gerçekleştiriyoruz. Hepimizin zihninde efsanevi bir yeri olan o kutucuğun içinden gelen ses radyocular; o kutucuğun içinde konuşurken o kutucuğun dışında sizin seslerinizi duyanlara aslında bir dünya sunuyorsunuz. O dünyayı doğru sunarsanız tarihe ve millete karşı olan sorumluluğunuzu yerine getirirsiniz" dedi.

"Bizim için sevgililer günü bugün"

Başarılı radyocu Umut Öztürk, ödüllerin mesleklerini hakkıyla yapan kişiler için her zaman bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti. Dünya Radyo Günü'nde aldığı ödülün kendisi için çok anlamlı olduğunu dile getiren Öztürk, "Bugün çok özel bir gün, bizim için Sevgililer Günü bugün çünkü aşkımızı yaşıyoruz. 22 yıla adım adım ilerliyoruz. Sesimizle insanların gönlüne ulaşmanın muhteşem hazzını yaşamaya devam ediyoruz. Sesimizden tanıyorlar, sesinle görüntün uymuyor diyorlar" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Dünya Radyo Günü Kadir Topbaş Esenler Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title