Haberler

Üsküdar'da Denizden Kadın Cesedi Çıktı

Güncelleme:

Üsküdar Paşalimanı Caddesi, Kuzguncuk Sahilinde, deniz yüzeyinde bir kadın cesedi olduğunu gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Haber: Hakan KAYA - Kamera: Soner HASIRCIOĞLU / İstanbul DHA

Üsküdar Paşalimanı Caddesi, Kuzguncuk Sahili'nde saat 01.30 sıralarında, deniz yüzeyinde bir kadın cesedi olduğunu gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. Sahile gelen polis, denizdeki cesedin çıkarılması için deniz polisinden yardım istedi. Olay yerine sevk edilen deniz polisi, 50 yaşlarında bir kadına ait olduğu tahmin edilen cesedi Üsküdar-Eminönü-Haliç iskelesine çıkardı. Polis ekipleri tarafından tabuta konulan kadının cansız bedeni, cenaze aracı ile Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Polis ekiplerinin yaptıkları incelemede ise kadının üzerinden kimlik çıkmadığı tespit edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Paşalimanı İstanbul Üsküdar Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title