Haberler

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, kapatılan Kız Kulesi sahilini paylaşıp İBB'ye isyan etti

Güncelleme:

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İBB'nin çalışma amacıyla kapattığı Kız Kulesi sahil yolunun görüntülerini paylaştı. Türkmen, "3 ay önce İBB etrafını çevirdi, kapattı. Dünyada en çok fotoğrafı çekilen, paylaşımı yapılan çok değerli bir sosyal alan. Yaz geldi, bu tempoyla giderse yürüme ve bisiklet yolundan yaz boyu mahrum kalacak insanlarımız. Tüm siyasi mülahazaların üzerinde bir taleple yazıyorum, çünkü milletimizin mağduriyeti söz konusu." dedi.

Türkiye ve dünyanın en popüler lokasyonlarından biri olan Kız Kulesi sahil yolu, uzun süredir İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışması nedeniyle kapatılmış durumda.

"DEFALARCA DEDİK AMA DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK"

Birçok vatandaş konuyla ilgili şikayetlerini dile getirirken Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de İBB'nin çalışma amacıyla kapattığı Kız Kulesi sahil yolunun görüntülerini paylaştı. Duruma isyan eden Türkmen, şu ifadeleri kullandı: "Burası Kız Kulesi sahil yolu. 3 ay önce İBB etrafını çevirdi, kapattı. Durum bu! Defalarca gittik, 'Bu iş böyle 1-2 kişiyle yapılmaz, dünyanın en güzel manzaralı yürüme yollarından biri böyle metruk bırakılmaz.' dedik ama değişen bir şey yok.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, kapatılan Kız Kulesi sahilini paylaşıp İBB'ye isyan etti

"BU ŞEKİLDE 1-2 KİŞİYLE İŞ YAPILMAZ"

Kuzguncuk Sahili 3 yıldır böyle, kapalı. Kaderi aynı olsun istemiyoruz! Burası Google istatistiklerine göre dünyada en çok fotoğrafı çekilen, paylaşımı yapılan çok değerli bir sosyal alan. Her gün yüzbinlerce insanımız ve artı çok sayıda yabancı turist geliyor. Halkımız için böylesine değerli yerlerde, bu şekilde 1-2 kişiyle iş yapılmaz, bekleme olmaz.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, kapatılan Kız Kulesi sahilini paylaşıp İBB'ye isyan etti

"LÜTFEN GEREKENİ HIZLA YAPIN"

Yaz geldi, bu tempoyla giderse yürüme ve bisiklet yolundan yaz boyu mahrum kalacak insanlarımız. Tüm siyasi mülahazaların üzerinde bir taleple yazıyorum, çünkü milletimizin mağduriyeti söz konusu. Dünyanın en güzel manzaralı yürüyüş hatlarından birinde böyle iş olmaz, bu halka bu yapılmaz. Lütfen gerekeni hızla yapın."

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, kapatılan Kız Kulesi sahilini paylaşıp İBB'ye isyan etti

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Hilmi Türkmen Kız Kulesi Üsküdar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (3)

sade vatandaş:

üsküdarın bir belediye başkanı varmış demek ben yok sanıyordum kaçak büfeleri kafeleri belediye başkanı yok diye oralara kondurmuşlar sanıyordum demekki yanılmışım ama bu kaçak yapılar yapılırken ibb bunları yıkmaya uğraşırken neredeydi merak ediyorum

59
41
yanıtYanıtla
pederpan:

Yaa bırakın milleti düşünüyoruz yalanlarını, kafelerin parsellediği, o kısma çöktüğünü herkes biliyor. madem halk için yapılacak sahiller, kafeleri kaldırın sahili doya doya izleyelim.

20
7
yanıtYanıtla
pederpan:

adamlar sahili parsel parsel almışlar kafeler yapmışlar, yürüme yollunun kenarına oturup manzarayı izlemek isteseniz çay içmek zorunda kalıyorsunuz, o zaman ses yok tadilat geçikti diye sesiniz çıkıyor. ya da birileri yazın kazanamayacağı paranın derdine mi düştü.

19
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title