Haberler

Ürdün'de "Türk Filmi Geceleri"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Filmlerin gösterimi ve salondaki izleyiciler Türk yönetmen Semir Aslanyürek ile röportaj Türkiye'nin Amman Büyükelçisi Murat Karagöz ile röportaj Abdulhamid Şuman Vakfının Yönetim Kurulu Başkanı Valentina Kussisiya ile röportaj Ürdün'ün başkenti Amman'da üç gün sürecek olan...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Filmlerin gösterimi ve salondaki izleyiciler

Türk yönetmen Semir Aslanyürek ile röportaj

Türkiye'nin Amman Büyükelçisi Murat Karagöz ile röportaj

Abdulhamid Şuman Vakfının Yönetim Kurulu Başkanı Valentina Kussisiya ile röportaj Ürdün'ün başkenti Amman'da üç gün sürecek olan "Türk Filmi Geceleri" Türk yönetmen Semir Aslanyürek'in "Lal" filmiyle başladı.

Abdulhamid Şuman Vakfı tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin Amman Büyükelçisi Murat Karagöz'ün de hazır bulunduğu "Türk Filmi Geceleri"nin açılışı Aslanyürek'in Yılmaz Güney'e ithaf ettiği "Lal" filminin gösterimi ile yapıldı.

AA muhabirine konuşan Aslanyürek, filmlerinin sunumu için Şuman Vakfı'nın daveti üzerine Amman'a geldiğini söyledi.

Türkiye'nin Amman Büyükelçisi Karagöz ise Türkiye ile Ürdün arasındaki diplomatik ilişkilerin 70. yıl dönümünde sanat faaliyetlerinin hız kazandığını dile getirdi.

Vakfın Yönetim Kurulu Başkanı Valentina Kussisiya da hedefi kültürel destek sağlamak olan kurumun bu tür etkinliklerle halkta sinema kültürünü yaymayı amaçladığını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Semir Aslanyürek Türkiye Amman Ürdün Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title