Haberler

Ünye'de "Bağımlı Olma Sporcu Ol" Semineri

Ünye'de lise öğrencilerine, "Bağımlı Olma Sporcu Ol" konulu seminer verildi.

Ünye'de lise öğrencilerine, "Bağımlı Olma Sporcu Ol" konulu seminer verildi.

Ünye Elele Derneği Başkanı Adem Atik, seminer öncesi yaptığı konuşmada, derneğin kuruluş amacına ilişkin bilgi verdi.

Atik, derneğin 2014 yılında Ünye'de iş adamları ve vatandaşlar tarafından bir araya gelinerek kurulmuş bir dernek olduğunu hatırlatarak, "Bu derneğin çalışmaları hem bağımlılık konusunda, hem de ihtiyaç sahibi insanlara yardım, sportif aktiviteler, gençlikle alakalı yapılacak aktiviteler konusunda yürütülüyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla yapılan proje kapsamında Kick Boks derslerinden yüzme derslerine kadar birçok faaliyet yapıldı. Dernek gençlerle ilgili birçok noktada faaliyet gösteriyor." ifadelerini kullandı.

Öğrencilere iyi insan olmak konusunda tavsiyede bulunan Atik, şunları kaydetti:

"Sizler de bu faaliyetlerin gönüllü bir bireyleri olun, boş vakitlerinizde insanlara faydalı olun. Hayatta başarılı olmak, bir makam sahibi olmak, çok para kazanmak sizi belki bir noktaya getirir. Ama bir yerden sonra ne makamınız, ne de cebinizdeki paranız sizi mutlu etmeye yeter. Mutluluk paylaşmakla, yardımlaşma ile insanlara iyilik yapmakla çoğalır. Güzel işlerde hep beraber el ele olalım."

Okul Müdürü Ayşe Akyol ise, teknoloji bağımlılığına dikkat çekerek, "Bağımlılık dediğimizde aklınıza sadece madde kullanımı, sigara veya alkol gelmesin. Okulumuzun ve dönemin gençlerinin son dönemdeki en büyük sorunu teknoloji bağımlılığı. Bu tür derneklerin yaptığı faaliyetlere lütfen katılın. Vaktinizi boşa değil, sportif aktiviteyle veya neye yatkınlığınız varsa onunla doldurun. Biz gelecekte sizleri güzel yerlerde görmek istiyoruz." diye konuştu.

Seminerde daha sonra serbest eczacı Hüseyin Gerçeker, uyuşturucu, alkol ve sigara bağımlılığı gibi konularda öğrencileri bilgilendirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Adem Atik Elele Ünye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title