Haberler

AK Parti seçmenini hedef almıştı! Oyuncu Yunus Günçe'nin Kocaeli'deki gösterisi iptal edildi

Güncelleme:

Paylaşımında AK Parti seçmeninden bahsederek "15 Mayıs sabahı alayınız resmen çöpsünüz. Zaten çöpsünüz ya neyse" diyen oyuncu Yunus Günçe'nin 22 Haziran'da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde sergilenmesi planlanan tiyatro gösterisi iptal edildi.

14 Mayıs seçim döneminde AK Parti seçmenine ağır hakaretlerde bulunan ve tehditler savuran oyuncu Yunus Günçe'nin 22 Haziran'da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde tiyatro oyunu sergilemesine vatandaşlardan tepki geldi.

GÖSTERİ İPTAL EDİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a sosyal medyada çağrıda bulunan vatandaşlar, kendilerine hakaretlerde bulunan Yunus Günçe'nin oynayacağı oyun için tiyatro salonunu kiralanmaması gerektiğini söyledi. Tepkiler üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi söz konusu oyun için sözleşmenin iptal edildiğini duyurdu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "22 Haziran tarihinde Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde özel bir şirket tarafından kiralama yöntemiyle sahnelenmesi düşünülen söz konusu oyun için şirketle yapılan sözleşme iptal edilmiştir" açıklamasında bulundu.

Oyuncu Yunus Günçe'nin Kocaeli'ndeki gösteri iptal edildi

"15 MAYIS SABAHI ALAYINIZ RESMEN ÇÖPSÜNÜZ"

AK Parti seçmenine hakaretler yağdıran Yunus Günçe yayınladığı videoda, "Troller, Alman futbolcular. Bence siz kendinize başka işler bakın. Başka kariyerler planlayın çünkü artık buradan size ekmek çıkmaz. Konu kapandı, iş bitti oğlum. Tabi matematik ortada. 15 Mayıs sabahı alayınız resmen çöpsünüz. Zaten çöpsünüz ya neyse. Yani ne yazarsanız yazın sonuca etki etmeyecek. Pazarda limon satabilirsiniz. Korsan taksi olun. Rusya ile fason penye işi yapın. Hepinize yeni kariyerlerinizde başarılar diliyorum troller" ifadelerini kullanarak ağza alınmayacak hakaretler etmişti.

Oyuncu Yunus Günçe'nin Kocaeli'ndeki gösteri iptal edildi

Oyuncu Yunus Günçe'nin Kocaeli'ndeki gösteri iptal edildi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Süleyman Demirel Yunus Günçe AK Parti Kocaeli Magazin Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

500

Yorumlar (17)

Hsn:

Klasik chp li işte kendisini bilgili görgülü demokrat saygılı görüp aslında hiçbirisini barındırmayıp tam tersi olan!

155
23
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Sen millete hakaret edersen, böyle yaparlar. Muhalefetseniz de, efendi gibi yapın muhalefetliğinizi. Şimdi o hakaretinde bahsini geçirdiğin mesleği icra edenlerle git bir görüş, sana 1-2 yerden iş ayarlasınlar ha ha ha :)

145
20
yanıtYanıtla
ayşe kart :

Peki bu insanın kerameti ne insanları beğenmiyor, limon satan, korsan taksicilik. Beyefendiye sororlar kendisi atomumu parçalmış. dikkat ederseniz sanatçı demedim çünkü değil, onu başarmak insallık ve donanım ister. Komik valla eleştri yaparken ben bu işin neresindeyim.

123
17
yanıtYanıtla
CAN:

şimdi bunlar insanmı yoksa demokrasicimi yoksa elitmi yoksa okumuş sanatçımı... bence hiç birisi bunlar olsa olsa cahil kendini beğenmiş egolu ve saygısız insanlar.

112
10
yanıtYanıtla
Hayri :

Arkadaş kafa kıyak önunu görememiş bodozlama dalmış konulara ayılınca pişman olmuştur ama çok kafayı bulunca gidip yatmak lazım dolaştıkça dolanırsın

90
11
yanıtYanıtla
bbb yildiz:

Allah şifa versin

84
14
yanıtYanıtla
zeliha öz:

bence önce sana versin

yanıt0
yanıt2
Yusuf Kuşçu:

Cop dedi kendi cop oldu. Profosyonel sanatcinin siyasetle isi olmaz profosyonel olamamis. Ekmek vermeyin boylelerine gitsin limon satsin????????

89
8
yanıtYanıtla
Süleyman Demir:

SEN KİMSİN LAN

79
15
yanıtYanıtla
ilhan:

demokrasi, sizin gibilerin ağzına hiç yakışmıyor

78
10
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title