Haberler

Ünlü Dj Gregor Salto ile Foça'da Latin House Rüzgarı Esti

Güncelleme:

İzmir Foça denince akla gelen tek mekan Mambo Beach Club'ta dün gece dünyaca ünlü Dj Gregor Salto vardı.

Elektronik müziğin duayenleri; Afrojack, Chukie, Tiesto, Sun Der Van Dooren, Swedish House Mafai, David Guetta gibi Dj'lere vokal yapan Ibıza'dan gelen Hollandalı Jennifer Cooke ünlü Dj Gregor Salto'ya setin başında vokal yaparak eşlik etti. Türk Dj'lerinde yakından takip ettiği Dj Gregor Salto'nun kendine has Latin House mixlerine zenci gırtlağı ile eşlik eden Jennifer Cook'ın performansıyla, Mambo Beach Club'ın misafirleri samba yaparak eğlendi.

İZMİR GREGOR SALTO'YU ÇOK SEVDİ...

Türkiye'nin İzmir Bölgesi'nde ilk defa Foça Mambo Beach Club'ta sahne alan ünlü Dj "Foça'yı ve Mambo'yu çok sevdiğini, en kısa sürede tekrar gelmek istediğini" söyledi.

DJ Gregor Salto Amsterdam'da Dj ve Prodüktörlük hayatına 90'lı yılların sonunda başlamış ve 2000'li yıllarda çıkardığı "labellarla" dj müziğine; Latin House ve Electro House müzikte yeni bir soluk getirmiştir. Dünya'nın sayılı prodüktör ve Dj'lerinden biri olan Gregor Salto Amerika'dan Japonya'ya kadar çok özel extraların Dj'i olmuştur. Dünyaca ünlü Dj ve Prodüktör olan Chuckie, Federe Grand, Swedish House Mafia, Carl Cox gibi Dj'lerle aynı kabini paylaşarak on binlere performans sergilemektedir.

MAMBO'DA SEZON SÜRPRİZLERİ

Mambo bu sezon Electronik müziğin Dünya'ca ünlü isimleri ile Popüler müziğin yanı sıra, Deep House ve House müzik sevenlerin kalbini fethedecek bir program hazırladı.Tüm sezon yer alacak sanatçıları www.mambobc.com adresinden takip edebilir ve yerinizi şimdiden ayırtabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

David Guetta İzmir Foça Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title