Haberler

Üniversiteyi Kazanan Ülkü Ocakları Öğrencilere 'Onur Belgesi'

Tarsus Ülkü Ocakları tarafından üniversiteye hazırlanan ve çeşitli bölümleri kazanan 38 öğrenciye onur belgesi verildi.

Tarsus Şelale Oteli'nde düzenlenen kahvaltılı törende, üniversiteyi kazanan öğrencilere konuşan Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Muzaffer Şimşek, başarılarının devamını diledi.

Şimşek, "Tarsus'taki ülkücülüğünüze, gideceğiniz üniversitelerde durmadan devam edeceğinize, daha güzel işlere imza atacağınıza, bizler sizin başkanınız olarak, abiniz olarak eminiz. Sizler daha güzel şartlarda ülkücülük yapacaksınız her şeyden önce beşbin şehidin vebalini taşıdığınızı, ülkücü olduğunuzu, ülkü ocaklı olduğunuzu unutmayacaksınız. Benim sizden istediğim ülkücülük kimliğinize leke getirmeyin. Üniversite yolunda göstermiş olduğunuz başarıyı üniversitede de gösterin, bir an önce diplomanızı alın ve geleceğin 'Lider Ülke Türkiye'nin şekillenmesinde rol oynayın. Bu bizim asli görevimiz" dedi.

Üniversiteyi kazanan öğrencileri tebrik eden Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, başarılarının artarak devam etmesini temenninde bulundu.

Başkan Kocamaz, "Üniversiteye attığınız bu ilk adım için öncelikle hepinizi tebrik ediyorum ve bu başarılarınızın artarak devam etmesini Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum. Siz kendinizi bu ülkeye bu davaya adamış özel gençlersiniz. Mademki böyle bir misyona talip olmuşsunuz, bu misyonun gereklerini de yerine getirme mecburiyetiniz var. Rahmetli Başbuğumuzun bize üniversite yıllarında seminerlerde söylediği gibi öncelikle kendi ayaklarınız üzerinde durmak üzere sonuna kadar çalışacak ve girdiğiniz üniversiteyi en üstün dereceyle bitireceksiniz. Kendi ayakları üzerinde durmayan hiçbir gencin bu ülkeyi sıkıntılardan kurtarmaya gücü yetmez. Kendini kurtaramayan insanlar ülkeyi kurtaramaz. Sizin birinci vazifeniz gittiğiniz okullarda en iyi derecelerle, en iyi şekilde yetişerek o okulu bitirmek ve kendi ayaklarınız üzerinde durmak. Eğer başarılı bir şekilde okulu bitirip başarılı bir eleman haline gelirseniz o zaman o amaçladığınız davaya da, amaçladığınız hedefe de çok iyi hizmet edersiniz. Sizlerden ricam sadece ülkücü olmanın dışında bir Tarsuslu olarak da Tarsus'u gittiğiniz yerlerde, aldığınız görevlerde en iyi şekilde temsil etmeniz. Sizlerin bu hedefe ulaşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Ülkü Ocağı Başkanı Muzaffer Şimşek ve Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Can, üniversiteyi kazanan 38 öğrenciye 'Onur Belgesi' verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title