Haberler

Ümraniye metrosunda kadın yolcular kavga etti! Yüzüne tokat atıp hakaretler savurdu

Güncelleme:

Ümraniye metrosunda iki kadın arasında yer kapma nedeniyle çıktığı iddia edilen bir tartışma yaşandı. Bir kadının diğerine tokat atıp hakaretler savurduğu kavgayı cep telefonuyla kaydeden gençlerin "Bırakın dalsınlar birbirlerine" çıkışı ise kavgayı ayırmaya çalışanları isyan ettirdi.

Ramazan Bayramı tatilinde toplu taşıma araçlarının ücretsiz olması yoğunluğa neden olurken, kalabalıktan rahatsız olan vatandaşlar arasında da zaman zaman tartışmalar yaşandı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Ümraniye metrosunda seyahat eden iki kadın arasında neden çıktığı belli olmayan tartışmanın görüntüleri de kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

TOKAT ATTI, HAKARET ETTİ

Yer kapma nedeniyle çıktığı düşünülen tartışma 'tokat' ile son buldu. Görüntülerde bir kadının diğerine tokat attığı ve hakaret ettiği görüldü.

"BIRAKIN DALSINLAR BİRBİRLERİNE"

O anları cep telefonuyla kaydeden gençlerin "Bırakın dalsınlar birbirlerine" çıkışı ise kavgayı ayırmaya çalışanları isyan ettirdi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

İstanbul Ümraniye Güncel Haberler

500

Yorumlar (31)

Blackened:

Cehalet diz boyu, tokat atanindan, dalsinlar birbirine diyenine akıllı tek insan yok

475
6
yanıtYanıtla
Orkun Yıldırım:

Bu ülkede hiç bir şeyi bedava yapmayacaksın, Bedava hizmet bizim insanımıza göre değil, Adamın Apartmanı var 4-5 kiracısı var, Emekli maaşı var saatlerce İftar Çadır'ında bekliyor bedava diye, yine Metro'yu günde 1 milyon kişi kullanıyorsa bedava olunca 10 Milyon kişi kullanıyor ondan sonra sürekli böyle durumlarla karşılaşıyoruz. Bedava olayı bizim insanımıza göre değil.

yanıt469
yanıt6
Nurullah Aydın:

arpa fazla geliyor kardeşim arpa

yanıt149
yanıt5
Sessiz ciglik:

Bayansiniz hic yakismamis size. Insan olana yakismaz aslinda ama bayanlar olunca biraz daha uzuluyor

216
10
yanıtYanıtla
Mehmet Sinan Bayram:

bayan degil kadin

yanıt53
yanıt188
Toprak Toprak:

Kızın olsa kızım gelirmisin diyemi çağırırsın yoksa kadınım gelirmisin diye?? Her dert bitti birde şu bayan kadın meselesini sorun edenlere şaşıp kalıyorum .. Başka dertleri yok demekki.!!

yanıt175
yanıt14
Dilek Usta:

Bayram da gezilmez

171
9
yanıtYanıtla
Ridvan Uyanık:

ahlak yok cehalet çok bunlarin çocuklar ına Allah yardımcı olsun

140
5
yanıtYanıtla
YILMAZ İÇELLİOĞLU:

Gülerek ayırmaları kızgın insanı daha çabuk durdurur,burada işe yaramış,kişi ,komik duruma düşüyorum herhalde diyip dinginleşiverir.

111
1
yanıtYanıtla
Ramazan Kus54:

Yasalar ne kadar ağır biliyor musunuz orada bir genç ayırdı diyelim ondan sonra taciz var diye bağırdıktan sonra ne olacak

56
10
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title