Haberler

ÜMRANİYE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ'NDE KAZAN PATLADI - 4

Güncelleme:

ÜMRANİYE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ'NDE KAZAN PATLADI - 4 Gamze ŞİMŞEK- Ramazan EĞRİ/ İSTANBUL,(DHA)- ÜMRANİYE Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bahçesinde bulunan tek katlı betonarme yapının içindeki sıcak su kazanı patladı.

ÜMRANİYE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ'NDE KAZAN PATLADI - 4

Gamze ŞİMŞEK- Ramazan EĞRİ/ İSTANBUL,(DHA)- ÜMRANİYE Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bahçesinde bulunan tek katlı betonarme yapının içindeki sıcak su kazanı patladı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken hasar meydana geldi.

Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nin bahçesindeki tek katlı betonarme yapının binanın içinde bulunan sıcak su kazanı saat 16.00 sıralarında patladı. Patlamanın etkisiyle betonarme yapının ön ve arka duvarları yıkıldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Patlamada ölen ya da yaralanan olmazken park halindeki bir otomobil zarar gördü. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı, İGDAŞ ekipleri incelemelerde bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, " Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, hastane dışında bulunan sıcak su kazanı henüz tespit edilemeyen bir sebeple patlamış, ilgili bölümde maddi hasar oluşmuştur. Olayda yaralanan kimse yoktur. Hastanenin faaliyetinin etkilenmesi söz konusu değildir. Geçmiş olsun" dedi.

Çocuğunu hastaneye getiren bir kadın, "Poliklinik bölümüne çocuğu kontrol ettirmeye gelmiştim. Bir anda dışarıdan patlama sesi geldi. Ambulans ve polis geldi. Herkes etrafa toplanmaya başladı. Yoğun duman oldu" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ümraniye DHA Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title