Haberler

Aleyna Çakır'ı öldürmekle suçlanan Ümitcan Uygun'a uyuşturucudan 10 yıl hapis istemi

Güncelleme:

Uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaşılan Aleyna Çakır davasının bir numaralı şüphelisi Ümitcan Uygun ile Fadime Büşra G. hakkında "uyuşturucu kullanımını alenen özendirmek" suçundan 10'ar yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı.

Kamuoyunda Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen, geçen yıl 3 Haziran'da Keçiören'deki evinde boynunda iple ölü bulundu. Sevgilisi olduğu belirtilen Ümitcan Uygun'un, daha önce Sema Esen'e şiddet uyguladığı anlara ait görüntüler ise ölümünden kısa süre sonra sosyal medyada yer aldı. Bunun üzerine Esen'in ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Ümitcan Uygun, polis ekiplerince gözaltına alınıp, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Günlerce televizyon programına katılan Sema Esen'in ailesi, kızlarının ölümünden Ümitcan Uygun'u sorumlu tuttu. Ümitcan Uygun daha sonra arkadaşı F. B. G. ile uyuşturucu madde kullandığı görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşmasının ardından babası ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Uygun, sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

10 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Ümitcan Uygun ve sosyal medyada paylaştığı görüntülerde bulunan arkadaşı F.B.G hakkında 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırma ve özendirme suçu'ndan 10 yıl hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

İFADESİNDE UYUŞTURUCU KULLANDIĞINI İTİRAF ETMİŞTİ

Görüntülerin anlatıldığı iddianamede, Uygun'un "Ben 'metamfetamin' maddesini bir defa kullandım. 3-4 yıl öncesinden bu yana hiçbir uyuşturucu yada uyarıcı madde kullanmadım. Ben bu maddeyi bu kadınların bulunduğu tam olarak açık adresini bilmediğin ancak polislere göstermiş olduğum ikamette kullandım. Bu maddeyi bu kadınlar nereden kimden aldıklarını bilmiyorum. Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmıyorum" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Aleyna Çakır Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500

Yorumlar (18)

beyza:

Bir insanın hayatı 10 yıl mı ediyor gerçekten adaletiniz batsın. Kızı defalarca darp etmiş. Canice öldürmüş 10 yıl nedir ? şaka gibi bir adalet sistemi !!

26
1
yanıtYanıtla
ebru:

kızı öldürdüğü için değil uyusturucu kullandıgı için o yıl

yanıt13
yanıt1
deniz:

yok canım benim insan hayatı 10 yıl olur mu hiç onu hesaba bile katmamışlar bu istenen sadece uyuşturucu içinmiş onun önemi yok demişlerdir vicdansız savcılar

yanıt6
yanıt0
XRX:

neden sadece uyuşturucudan dolayı yargınalıyor insan öldürmekten dolayıda ceza dosyası hazırlanmalı

24
2
yanıtYanıtla
ARTVİNLİ:

Boş haber kullanmak bir yana üzerinde bulunmadıktan sonra nasıl bir ceza vereceklerki 2 ay daha yatırırlar ondan sonra angara pavyonlarında serserilik yapmaya devam

21
0
yanıtYanıtla
abcd:

Bu yorumun tarihini unutmayın. 3-6 ay arsında taliye haberini okursunuz. !

19
1
yanıtYanıtla
Esma:

Uyuşturucudan 10 yıl tamam peki cinayetten? Hadni örnekler uyuşmuştu ne yaptılar??

16
0
yanıtYanıtla
MUHAMMED:

Cinayetten de yargılansın

16
0
yanıtYanıtla
geza:

iki uc sene atacaklar iceri olay unutulacak bu da geri cikacak

14
1
yanıtYanıtla
DOĞRU:

BEN BU ÇOCUĞU TANIMAM AMA ARKADAŞINI TANIYORUM. CİNAYETİ BU ADİ HERİFİN İŞLEDİĞİ BELLİ DEĞİLMİŞ. O YÜZDEN CİNAYETTEN SUÇLAYAMIYORLARMIŞ. ORTA DA BAŞKA ŞEYLER DE VARMIŞ. AMA BEN ŞAHSIM ADINA HAKİM OLSAM CİNAYETİ DE BUNUN ÜZERİNE YIKARDIM.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title