Haberler

Ümit Besen En Güzel Şarkıları İle Kanyon'da

Güncelleme:

Kendine özgü üslubuyla özgün projelere imza atan ünlü müzik adamı Ümit Besen, 11 Kasım Cumartesi akşamı Kanyon misafirleri için tadına doyulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

Ümit Besen'e sahnede Yüksek Sadakat grubunun yanı sıra sürpriz bir isim daha eşlik edecek.

36 yıllık kariyerine birbirinden önemli albümler sığdıran arabesk-fantezi müziğin usta yorumcusu Ümit Besen, geçtiğimiz yıl yayınladığı "Başka" adlı albümüyle dikkatleri üzerine çekmişti. Son dönemde davul ve elektrogitar çalarak rock parçalarını ustaca yorumlayan Ümit Besen, rock ağırlıklı şarkılardan oluşan "Başka" isimli albümünden şarkılar seslendirecek. Konserde de sanatçıya Yüksek Sadakat ve sürpriz bir isim daha eşlik edecek. Kendine has yorumu ve romantik çizgisiyle hafızalarda yer eden birbirinden önemli şarkıya imza atan usta sanatçı, Kanyon misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatacak. Her mevsim senin mevsimin ama Kasım'da aşk Kanyon'da bir başka. Büyülü melodiler ile sevgi dolu müzikler dinlemek, birlikte aşk şarkıları söylemek için 11 Kasım Cumartesi günü, Kanyon'da, saat 20.00 – 21.30 saatleri arasında gerçekleşecek bu konseri kaçırmayın.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yüksek Sadakat Ümit Besen Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title