Haberler

Uluslararası Yoga Festivali Sona Erdi

Uluslararası Yoga Federasyonunca (UYF) yurt içi ve yurt dışından 300 kişinin katılımıyla düzenlenen "Uluslararası Yoga Festivali" sona erdi.

Uluslararası Yoga Federasyonunca (UYF) yurt içi ve yurt dışından 300 kişinin katılımıyla düzenlenen "Uluslararası Yoga Festivali" sona erdi.

Ilgaz Dağı'ndaki bir otelde gerçekleştirilen festivale Rusya, Belarus, Yemen, Ürdün, Ukrayna, Amerika, Fransa ve İngiltere ile yurt içinden 300 kişi katıldı.

UYF Başkanı Akif Manaf, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yılın her ayında yoga festivali düzenlediklerini hatırlattı.

Ilgaz Dağı'ndaki festivale dünyanın her yerinden insanların katıldığını belirten Manaf, "Katılımcılar festivali çok beğendi. Üç yüzden fazla katılımcımız oldu. Ilgaz Dağı'nın doğasını çok beğendiler. Festivalin bitmesini istemiyorlar. Festivalimiz çok güzel geçti. Herkes mutlu ve çoşkulu. Orijinal yoga sistemi uyguluyoruz. Yoga evrensel bir spordur. Sağlığa çok büyük faydaları var." dedi.

UYF Eğitmeni Elçin Erener de festivalin verimli geçtiğini belirtti.

Katılımcı sayısının kendilerini sevindirdiğini ifade eden Erener, şunları kaydetti:

"Festivali yılın 12 ayı yapıyoruz. Ilgaz Dağı'nın güzel havasındaki festivalimiz bitti. Çalışmalarımızda, Federasyon Başkanımız Akif Manaf önderliğinde, onun tecrübesiyle çakra çalışmaları yapıldı. Derin gevşeme, nefes teknikleri, meditasyon ve zayıflamak için yoga teknikleri yapıldı. Ilgaz Dağı'nda bu etkinliği yaptığımız için çok şanslıyız. Ben 10 yıldır yoga yapıyorum. Sağlık sorunlarım nedeniyle başladım. İnanılmaz faydalarını gördüm. Kalp sağlığına muazzzam etkisi var. Faydasını gördükten sonra antrenör oldum. Özellikle yogada nefes alıp vermek çok önemli."

Etkinliğe katılan Serpil Gökhan da 10 yıldır yoga yaptığını belirtti.

Etkinliğin kendisi için olumlu geçtiğini vurgulayan Gökhan, "Benim yaşım 50'nin üzerinde ama yaşımı göstermediğim gibi bedensel hiçbir rahatsızlığım yok. Günlük yaşantımda aile ilişkilerim çok güçlendi. Ailemle birlikte yoga yapıyorum. Ilgaz Dağı müthiş bir yer." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Rusya Federasyonu Akif Manaf Belarus Ilgaz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title