Haberler

Uğur Işılak: Erdoğan'dan Değil Muhalefetten Korkuyorum

Güncelleme:

Sanat camiasıından bazı isimlerin "Erdoğan'dan korkuyoruz" çıkışına tepki gösteren Uğur Işılak "Ben de muhalefetten korkuyorum, Erdoğan'dan korkmuyorum" dedi.

Ülke TV'de Turgay Güler'in Sıradışı programına konuk olan sanatçı Uğur Işılak, sanat camiası içinden bazı isimlerin "Erdoğan'dan korkuyoruz" çıkışına tepki gösterdi.

EMRE KINAY: FİKRİMİZİ BEYAN EDEMİYORUZ

Önceki hafta dizi ve sinema oyuncusu Tamer Karadağlı son olarak da Emre Kınay'ın "Sayın Cumhurbaşkanımızdan korkumuzdan fikrimizi beyan edemiyoruz, korkuyoruz. Halk bile bu korku silsilesi için hikayeler uyduruyor. Yaşlı bir amca kahvede Cumhurbaşkanı konvoyuna elle işaret yaptığı için bir adamın apar topar götürüldüğünü anlatıyor. Herkes evinden alınmaktan korkuyor. Tıpkı 1938-1940'lardaki Hitler Almanyası'ndaki gibi" şeklindeki sözlerle gündeme gelmişti.

UĞUR IŞILAK: ERDOĞAN'DAN KORKMUYORUM

Emre Kınay ve Tamer Karadağlı'nın bu sözlerine tepki gösteren Işılak "Kimi Cumhurbaşkanı'ndan korkuyor, ben de muhalefetten korkuyorum, Erdoğan'dan korkmuyorum" dedi.

"ARTIK ALDIRIŞ ETMİYORUM"

Geçtiğimiz yıl içinde muhalefet partilerinden ve sosyal medya üzerinde 'Dombra' şarkısı nedeniyle ağı küfür ve hakaretlere maruz kaldığını söyleyen Işılak, "Artık kulak asmıoyurm. İnsanın dilinin kemiği yok derler. Başarıyı hazmedemeyen bir kitle var. İşleri sürekli çamur atmak. Sadece ben değil, diğer sanatçı arkadaşlarım da aynı mahalle baskısına maruz kalıyor. Onlara da tavsiyem ciddiye almasınlar" şeklinde konuştu.

SİYASETE YEŞİL IŞIK

Uğur Işılak, 'siyasete girmeyi düşünüyor musunuz sorusuna da 'Şuana kadar böyle bir düşüncem yok. Millete hizmet adına kader bizi oralara götürürse de kaçmak olmaz' dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Tamer Karadağlı Turgay Güler Uğur Işılak Emre Kınay Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

...mobilWeb@haberler.com:

yalaka yala yala bakalım sende senı adam sanmıstık cakal

13
7
yanıtYanıtla
CanMobil-IOS:

Dönek biri yazık etti kendine

13
7
yanıtYanıtla
dr baharmobilWeb@haberler.com:

Dönek...

12
7
yanıtYanıtla
YIL:

FİTNE KERVANINA KATILMIŞSIN . . . . . . . . . SENİN RENGİN NE . . . . . BUKALEMUN. . . . . . . .

13
6
yanıtYanıtla
hz.cigulimobilWeb@haberler.com:

bu adamin daha amatör saz calip o arifin besteleriyle tanindigini bilirim. cikarcidir o nun hic bir partiye cikarsiz faydasi olmaz.dalkavuktur yani

11
7
yanıtYanıtla
AKSU:

Cumhurbaşkanın dan korkuyorum diyen ve kendini bir şey zanneden oyuncular R. T. Erdoğanın ve milletin söz sahibi olmasından korkuyorlar. Alışmışlar istedikleri gibi at oynatmaya milleti kandırıp kendilerini üstün görmeye korkuları bunları kaybetmeleri içindir. Yoksa istediği her şeyi fazlasıyla yapıyorlar hakaretleri arka arkaya rahat bir şekilde sıralıyorlar, küfredebiliyorlar nasıl bir koru olabilir. Tek korkuları halkın söz sahibi olması ve kendi egolarının zarar görmesi dir.

5
12
yanıtYanıtla
hepsi bir arada:

fotoğrafta en sonda duran deniz fenerci dümbüğün adı neydi ? Yıllarca kanal 7 de milleti nasıl kandıra kandıra para topladılar.

11
1
yanıtYanıtla
cenk:

sanada yalakalik cok yakisiyor zavalli herif

6
5
yanıtYanıtla
yorumcu x:

HAYRET , SEN NİYE SARAYDA YOKTUN, ABİN YALAKALARI ETRAFINA TOPLAMIŞATIYORDA ATIYOR, ŞAHDILARDA ŞAHBAZMI OLDULAR, GÜLÜNÇLER !!!

5
5
yanıtYanıtla
İSTANBULLU:

SEN KOPYACI BİR YALAKSIN! HUHALETİN NE POLİSI VAR NE DE JANDARMASI. NEDEN KORKUYORSUN YALAK???????????????

4
5
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title