Haberler

Uğur Dündar'a Hakaret Eden Hastane Sahibi 10 Bin Lira Tazminata Mahkum Oldu

TANINMIŞ televizyoncu ve gazeteci Uğur Dündar'a Twitter hesabından hakaret ettiği iddiasıyla, bir özel hastanenin yönetim kurulu başkanı Eyüp Turan, 10 bin lira manevi tazminata mahkum oldu.

TANINMIŞ televizyoncu ve gazeteci Uğur Dündar'a Twitter hesabından hakaret ettiği iddiasıyla, bir özel hastanenin yönetim kurulu başkanı Eyüp Turan, 10 bin lira manevi tazminata mahkum oldu.

Televizyoncu ve gazeteci Uğur Dündar, avukatı Murat Ergün aracılığıyla mahkemeye başvurup, Eyüp Turan'ın, geçen yıl 25 Temmuz ve 28 Ağustos'ta Twitter hesabından kendisine yönelik olarak küfür içerikli paylaşımlarda bulunduğunu öne sürdü. Turan'ın her iki paylaşımından dolayı 20 bin lira manevi tazminat ödemesi talebiyle İzmir 3'üncü Asliye Hukuk Mahkemesi'nde dava açtı.

İzmir 3'üncü Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davanın ikinci duruşmasında Uğur Dündar'ın avukatı Murat Ergün ile davalı Eyüp Turan'ın avukatı Hasan Altaş katıldı. Avukat Murat Ergün, "Davalı inkar etmesine rağmen buna ilişkin delil sunmadığından davanın kabulüne karar verilmesini istiyoruz" dedi. Eyüp Turan'ın avukatı ise davanın reddine karar verilmesine talep etti.

Hakim Nihat Ayyılmaz, eylemlerin kişilik haklarına saldırı niteliğinde olduğunu belirterek, davanın kısmen kabulü ile 10 bin lira manevi tazminatın dava tarihinden itibaren işleyen yasal faiziyle birlikte Turan'dan alınarak Dündar'a ödenmesine karar verip duruşmayı bitirdi.

Eyüp Turan'ın avukatı temyize başvuracaklarını söyledi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uğur Dündar Eyüp Turan Twitter İzmir Politika Güncel Haberler

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in Beştepe'deki görüşmesine ilk yorum

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in Beştepe'deki görüşmesine ilk yorum

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Canlı yayında 'Dilan Polat cezaevinde değil' sözlerine soruşturma başlatıldı

Canlı yayında "Dilan Polat cezaevinde değil" sözlerine soruşturma başlatıldı

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (6 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 6 Haziran dün gece deprem mi oldu? Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title