Haberler

Tutuklu Korgeneral Korkut Paşa'dan Engellilere Hediye

Balyoz Ravası kapsamında tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderilen Korgeneral Mustafa Korkut Özarslan, Elazığ'daki engellilere Ramazan hediyesi olarak akülü tekerlekli sandalye ve dizüstü bilgisayar gönderdi.

Elazığ' 8'inci Kolordu Komutanlığı görevini yürütürken Balyoz Ravası kapsamında tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderilen Korgeneral Mustafa Korkut Özarslan, Elazığ'daki engellilere Ramazan hediyesi olarak akülü tekerlekli sandalye ve dizüstü bilgisayar gönderdi. Hediyeler Vali Muaemmer Erol'un da katıldığı törenle Özarslan'ın eşi Fatma Selda Özarslan tarafından dağıtıldı.

Tutuklu Kongeneral Mustafa Korkut Özarslan'ın, Türkiye Sakatlar Derneği ile Omurilik Felçlileri Derneği üyesi Elazığ'daki engellilere akülü tekerlekli sandalye ile diz üstü hediyesinin teslimi için Elazığ Valiliği önünde bir tören düzenlendi. Elazığ Valisi Muammer Erol'un da katıldığı törende tutuklu Korgeneral Mustafa Korkut Özarslan'ın hediyelerini eşi Fatma Seldağ Özarslan ile 8'inci Kolordu Komutanlığı Kurmay Başkan Vekili Kurmay Albay Muzaffer Şen birlikte dağıttı.

Korgeneral Özarslan'ın eşi Fatma Seldağ Özarslan'ın oldukça duygulandığı, gözlerinin dolduğu törende, akülü tekerlekli sandalyeler ile diz üstü bilgisayarları alan engelliler ve aileleri, tutuklu paşaya eşi vasıtasıyla teşekkür ederek selam gönderdi. Aileler ve engelliler ayrıca, Korkut Paşa için, "Allah kurtarsın" temennisinde bulundu.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Elazığ Şube Başkanı Ömer Çöteli, törende yaptığı konuşmada tutuklu Kolordu Komutanı Korgeneral Mustafa Korkut Özarslan'ın engellilere hediyeler gönderdiğin isöyledi. Çöteli, "Bu yıl da yine kendileri eşini göndererek 8 akülü, 1 manuel tekerlekli sandalye ve 7 laptop bilgisayarı ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimize, bugün eşi hanımefendinin katılımıyla dağıtım törenini yapıyoruz. Ben hanımefendiye derneğimiz ve Türkiye Sakatlar Derneği adına teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Komutanımıza da yani paşamız Mustafa Korkut Özarslan Bey'e bu katkılarından dolayı teşekkürlerimi iletiyor, saygılarımı sunuyorum ve Allah kurtarsın diyorum" dedi.

Törende tutuklu paşa Özarslan'ın hediyeleri, engellilere dağıtılırken eşi Fatma Selda Özarslan'ın duygulandığı ve gözlerinin dolduğu gözlendi. Fatma Selda Özarslan, eşi adına hediyeleri tek tek hak sahiplerine dağıttı. Tören sonunda toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title