Haberler

Bu İllerde Yaşayanlar Dikkat! Meteoroloji Kar Alarmı Verdi

Güncelleme:

Yılın son haftasında İstanbul ve Ankara başta olmak üzere pek çok ilde yoğun kar yağışı bekleniyor. Kar yağışı çarşamba günü etkisini gösterecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul başta olmak üzere yılın son haftası için 'yoğun kar yağışı' alarmı verdi. Meteoroloji'ye göre kar yağışı çarşamba günü çok etkili olacak.

TÜRKİYE YENİ YILA KARLA GİRECEK

Meteoroloji'nin 27-31 Aralık arası tahminlerine göre; 30 Aralık Çarşamba günü ülkenin büyük bölümünde kar yağışı görülecek ve soğuk hava etkisini sürdürecek. Kar yağışı perşembe ve cuma günü de devam edecek. Türkiye yılbaşına yoğun kar yağışı altında girecek.

Meteorolojinin yayınladığı son hava durumu tahminine göre kar yağışı ilk olarak salı günü hafif ve sulu kar olarak Kastamonu, Bolu ve Karabük'de başlayacak.

BU İLLERDE ÇARŞAMBA GÜNÜ YOĞUN KAR VAR

İstanbul, Ankara, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Bolu, Karabük, Kastamonu, Yalova, Balıkesir, Düzce, Zonguldak, Bartın, Samsun, Eskişehir, Kütahya, Bilecek, Çankırı, Çorum, Tokat, Sivas, Kırşehir, Yozgat, Kayseri, afyonkarahisar, Konya, Aksaray, Niğde, karaman, Erzincan, Gümüşhane, Bayburt, Artvin, Kars, Ardahan ve Erzurum illerinde çarşamba günü yoğun kar etkili olacak.

TÜRKİYE YENİ YILA KARLA GİRECEK

Kar yağışı bu illere yenilerini ekleyerek perşembe ve cuma günü daha da geniş bir kesimde görülecek. 31 Aralık perşembeyi 01 Ocak 2016 yılına bağlayan gün ve gece de kar yağışı devam edecek. Yılbaşında Türkiye'nin büyük bir kısmı kar yağışı altında olacak.

Kaynak: AA / Güncel

Orhan Şen Türkiye Yerel Yaşam Güncel Haberler

Sosyal medya platformu X, Türkiye'de ofis açıp temsilci atadı

Sosyal medya platformu X, Türkiye'de ofis açıp temsilci atadı

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

500

Yorumlar (26)

TÜRK:

ALLAH Odunu, Kömürü, Doğal gazı olmayanlara evsiz olup sokakta kalanlara inşaallah yardım eder maddi durumum iyi olsa elimden gelen yardımı yapardım o insanlara.

25
0
yanıtYanıtla
uyanıkMobil-ANDROID:

heeeey müslümanlar yeni yilin gireli 2.5ay oldu suan rebiulevvel ayindayiz

14
3
yanıtYanıtla
Akıl:

Rebiulevvel İslamöncesi de vardı!

yanıt2
yanıt0
YAKLAŞAN NOEL TEHLİKESİ VE ŞİRK MERASİMİ:

“Kafirlere azıcık meyletmeyin ; sonra size ateş dokunur. Sizin Allah’tan başka dostunuz yoktur. Sonra yardım da olunmazsınız. ” (HUD SURESİ 113. AYET)BİZ YILBAŞI OLAN KAFİRLERİN YILBAŞISINI KUTLAMIYORUZ! ÇÜNKÜ BİZ MÜMİNLERDENİZ. . . . LÜTFEN BU MESAJI BAŞKALARINA DA ULAŞTIRALIM.

14
3
yanıtYanıtla
vatandaş...1..:

evet biz noeli kutlamıyoruz ama yılbaşını kutluyoruz. bizde müslümanız. . . hemde kim neyi isterse onu yapsın diyoruz. Yılbaşını kutladı diye kimseyi kafir ilan etmiyoruz. Yılbaşı gecesi, sonraki gün iş-okul olmadığı için eş dost bir araya gelebilip sohbetler ediyoruz. çoluk-çocuk çerez yiyoruz. . Ama bazılarına göre biz müslüman olmuyoruz

yanıt11
yanıt5
Amedli 21Mobil-IOS:

Milleti heyecanlandırmayın ne karı ne kışı? Hangi hava durumundan bakıyorsununuz yabancı hava durumu sitelerinde kar gözükmüyor. Bıraksınlar yalan hava durumu paylaşmayın . Arkadaşlar kar filan. Yok inanmayın

1
15
yanıtYanıtla
DOĞRUCU DAVUT:

ULAN AMEDLİ SEN NE CİNSTEN BİR İNSANSIN, HER ŞEYE MUHALEFETSİN, BÜTÜN HABERLERİ YALANLIYORSUN, SENDEN ÇOK BİLEN YOK MU, BİR HABERE DE OLUMSUZ YORUM YAPMA, METEOROLOJİ ÖYLE DEMİŞ SİTEDE HABER YAPMIŞ

yanıt7
yanıt0
HTC:

rahmet bereket yağsın oturun dua edin kar illeti laneti diye diye kıtlık getirdiniz

15
1
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

Kar berekkettir, buğdayın yorganı, temiz su, temiz hava, nufus çoğaldıkça, suya da ihtiyaç var

14
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bi zahmet yağsın artık da kayağa gidelim ya

0
7
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title