Haberler

Türkiye Maarif Vakfı'ndan yeni eğitim yılı açılış töreni - TUNUS

Güncelleme:

Yeni eğitim yılı açılış töreninden detay görüntü Türkiye'nin Tunus Büyükelçisi Refik Ali Onaner ile röportaj Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve Başkan Vekili Osman Nuri Kabaktepe ile röportaj Türkiye Uluslararası Maarif Okulları Tunus Direktörü Murat Yılmaz ile röportaj Türkiye...

Yeni eğitim yılı açılış töreninden detay görüntü

Türkiye'nin Tunus Büyükelçisi Refik Ali Onaner ile röportaj

Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve Başkan Vekili Osman Nuri Kabaktepe ile röportaj

Türkiye Uluslararası Maarif Okulları Tunus Direktörü Murat Yılmaz ile röportaj

Türkiye Maarif Vakfı'nın (TMV) Tunus'taki okulu Tunus Uluslararası Maarif Okulu yeni eğitim-öğretim yılına bugün düzenlenen törenle başladı.

Başkent Tunus'taki okulun bahçesinde gerçekleştirilen törene Türkiye'nin Tunus Büyükelçisi Refik Ali Onaner ile Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve Başkan Vekili Osman Nuri Kabaktepe ve Türkiye Uluslararası Maarif Okulları Tunus Direktörü Murat Yılmaz'ın yanı sıra öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Açılış töreninin ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunan Türkiye'nin Tunus Büyükelçisi Onaner, Maarif okulunun kısa sürede elde ettiği bu başarı ve Tunuslu öğrencilerin okula gösterdiği ilginin bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, Tunus Büyükelçiliği olarak bu mutluluğu paylaştıklarını dile getirdi.

Türkiye Maarif Vakfı Başkan Vekili Kabaktepe de 35 ülkede 300 okulu bulunan büyük bir eğitim ailesiyle tüm dünyada olduğu gibi Tunus'ta da Maarif okulunun "hem kendi ülkelerine, hem tüm insanlığa faydalı olacak nesiller yetiştirilmesi için çaba sarfedecek" bir eğitimi amaçladığını söyledi.

Türkiye Uluslararası Maarif Okulları Tunus Direktörü Murat Yılmaz ise Maarif'in Tunus'taki okulu ilk açıldığında "potansiyelinin çok altında ve şartlarının oldukça mütevazı olduğunun" altını çizerek, okulun faaliyet gösterdiği iki yıl içinde elde ettiği başarılar ve uluslararası düzeyde eğitim akreditasyonlarını elde edecek kalite standartlarını sağlamasının ardından Tunuslu öğrenciler ve aileler için bir çekim merkezi haline geldiğini" aktardı.

Kaynak: AA / Güncel

Murat Yılmaz Türkiye Tunus Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title