Haberler

Türk Stk'lardan Kırım Müftülüğü'ne Ziyaret

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Türk STK'ların Kırım Müftülüğü'ne ziyaretinden detay,- Kırım Müftüsü Hacı Emirali Ablayev'in görüntüsü,- Mazlum-Der Genel Başkanı Ahmet Faruk Ünsal'dan detay,- İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Osman Atalay'dan detay,- Sadakataşı Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Özcan detay, Türk STK'lardan Kırım Müftüsü Ablayev'e ziyaret LALE KÖKLÜ - Ramazanda çeşitli yardım faaliyetlerinde bulunmak üzere Kırım'da bulunan İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Sadakataşı Derneği ve İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği (Mazlum-Der) temsilcileri de Kırım Müftüsü Ablayev'i ziyaret etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Türk STK'ların Kırım Müftülüğü'ne ziyaretinden detay,- Kırım Müftüsü Hacı Emirali Ablayev'in görüntüsü,- Mazlum-Der Genel Başkanı Ahmet Faruk Ünsal'dan detay,- İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Osman Atalay'dan detay,- Sadakataşı Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Özcan detay, Türk STK'lardan Kırım Müftüsü Ablayev'e ziyaret LALE KÖKLÜ - Ramazanda çeşitli yardım faaliyetlerinde bulunmak üzere Kırım'da bulunan İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Sadakataşı Derneği ve İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği (Mazlum-Der) temsilcileri de Kırım Müftüsü Ablayev'i ziyaret etti.İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Osman Atalay, Kebir Camisi'nde gerçekleştirilen ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye ve yardım kuruluşları olarak her zaman Kırım halkının yanında olduklarını söyledi.Dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Kırım'da da ramazan yardımları yaptıklarını ve buradaki halk ile iftar sofralarına oturduklarını belirten Atalay, şöyle devam etti: "Biz İHH olarak 15 senedir Kırım'a bir vesileyle geliyorduk. Tabii malum Kırım'da çok ciddi değişiklikler, bir ilhak meselesi, referandum oldu. Fakat bu referandumla birlikte Kırım sanki dünyadan izole oldu gibi bir görüntü var. Amacımız burada yaşayan kardeşlerimize manevi olarak bir destek vermek. Biliyoruz ki Kırım'ın maddi desteğe ihtiyacı yok, en önemlisi manevi desteğe ihtiyacı var. Akrabalık, kardeşlik hukukumuz var o yüzden İHH olarak bu ramazanı sizlerle geçirmeye karar verdik."Mazlum-Der Genel Başkanı Ahmet Faruk Ünsal ise özellikle Kırım'daki Müslümanlara yönelik eğer bir haksızlık veya hukuksuzluk varsa Kırım'ın sesi olmak istediklerini aktardı.Sadakataşı Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Özcan da her zaman Kırım halkının yanında olacaklarına dair söz verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Osman Atalay Kırım Politika Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title