Haberler

Fransız basınından SİHA'lara büyük övgü: Oyunun kurallarını değiştiriyorlar

Güncelleme:

Türkiye'nin ürettiği yerli ve milli silahlı insansız hava araçlarına Fransız haber ajansı AFP tarafından övgüler dizildi. AFP, PKK'ya karşı da kullanılan SİHA'lar için, "Oyunun kurallarını değiştiriyorlar, operasyonlarda ezber bozuyorlar" ifadeleri kullanıldı.

Türkiye'nin geliştirdiği ve ürettiği silahlı insansız hava araçları (SİHA) Suriye, Irak, Libya'nın ardından şimdi de Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'daki operasyonlarında başarılı şekilde görev alıyor. Türk SİHA'ları Fransız haber ajansı AFP tarafından yeniden gündeme getirildi. AFP haberinde Türk SİHA'ları için "Oyunun kurallarını değiştiriyorlar" ifadelerini kullandı.

SİHA'LAR OPERASYONLARDA EZBER BOZDU

Fransız haber ajansı, SİHA'ların Kuzey Irak'ta bölücü terör örgütü PKK'ya karşı etkili olduğunu aktarırken, teröristlerin SİHA görmeden bir gün geçiremediğini vurguladı. "Türkiye'nin kuzey Irak'ta insansız hava aracı kullanması, PKK'ya karşı yapılan operasyonlarda ezber bozdu" ifadelerini kullanan AFP, SİHA'ların terör örgütüne karşı yapılan operasyonlarda maliyetleri azalttığına da dikkat çekti.

Türk SİHA'ları Fransız basınında: Oyunun kurallarını değiştiriyorlar

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Irak Haberler

500

Yorumlar (14)

gokhan:

turkiye heryerde dayima hazir masallah

56
5
yanıtYanıtla
Ayhan ....:

Dayın kim? Önce Türkçe öğrenin. Sonra Türküm deyin.

yanıt12
yanıt29
ALBATROSS:

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ??????????????????????

46
6
yanıtYanıtla
FANİ:

Senin türk olma ihtimalin yüzde sekiz. Ama yetimhane de büyümüş olma ya da babasız ya da soyu bilmiyor olman yüzde doksan iki. İstatistik okuyorum. Mafya maganda serseri olma ihtimali yüzde yüz

yanıt0
yanıt2
Erkan Yeşilöz:

Biz birlik olduktan sonra ve aramızdaki vatan hainleri temizlendikten sonra kimse önümüzde duramaz

40
3
yanıtYanıtla
KARLI DAĞ:

Sana sonuna kadar katılıyorum. Ama bana vatan hainliğinin bir tanımını yapar mısın?

yanıt9
yanıt7
SMMM:

VATAN HAİNLİĞİNİN TANIMI: MECLİS AÇILIŞINA KATILMAMAK, AZERBAYCANI DESTEKLEMEMEK. BUNLARLA KOL KOLA SEÇİME GİRMEK

yanıt2
yanıt0
Soydaş:

Ne mutlu türküüüüm diyene????????Ya sevvya terket????????Cnm ülkem sana can feda

15
3
yanıtYanıtla
Batlamiyus:

Daha yeni basliyoz...

13
1
yanıtYanıtla
ermn:

Hala birileri ince fikir olsun diye ronaldonun resmine Nutuk kitabını montajlayıp twitterden paylaşıyor. Sözde Atatürkçüler montajla iş yapıyor, onlara göre Atatürk düşmanları yaptıkları sihalarla ermeni avlayıp vatan savunuyor. Suriyede, Libyada, Azerbaycanda bedel ödüyor. Şimdi kim daha çok Atatürkü savunmuş oluyor anlayamadık. . .

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title