Haberler

Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yılı

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Çoş, Türk polis teşkilatının 172. kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Çoş, Türk polis teşkilatının 172. kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Coş, mesajında, vatanın bölünmez bütünlüğü, ülkenin huzur, güven ve istikrarının korunması, kamu düzeninin sağlanması için mesai ve iklim mefhumu gözetmeksizin gece gündüz demeden fedakarca görev yapan Türk polis teşkilatının 172. kuruluş yıldönümünün mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Türk polis teşkilatı mensuplarının, devletin sağladığı eğitim ve öğretim imkanları ile ileri teknolojik donanımlarla kendisini sürekli yenileme çabası içerisinde olduğunu ve üstün hizmet anlayışı ve özverileriyle kendisini çağın gereklerine intibak ettirdiğini ifade eden Coş, şunları kaydetti:

"Polis teşkilatımızın kuruluşunun 172. yılını ve ilimizin huzur, güven ve asayişin sağlanmasındaki üstün gayret ve başarılarından dolayı her kademedeki bütün amir ve memurlarımızı tebrik ediyorum. Şehrimizin güvenliği için çalışan polisimize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Sakaryalı vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum."

Coş, Türk polis teşkilatının, şanlı bayrağı vatanının her köşesinde dalgalanmasını temin etmek üzere, gerektiğinde canını hiçe sayarak bu ulvi görevini yerine getirdiğini belirterek, FETÖ'ce yapılan 15 Temmuz kanlı darbe kalkışmasında da polis teşkilatının, halkla beraber darbeci hainlere karşı sergilediği kahramanca duruşa işaret etti.

Vali Coş, bu vesileyle devleti, milleti, milli ve manevi değerleri için hayatlarını kaybeden tüm şehitleri ve merhum gazi polisleri rahmet, minnet ve şükranla andığını ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir? 31 MART YEREL SEÇİMLERİ TEKRARLANACAK MI? Hangi illerde ve ilçelerde seçim tekrarlanacak? Kurban Bayramına kaç gün kaldı? 2024 Kurban Bayramı tatili ne zaman, kaç gün?
title