Haberler

Türk Kadınlarına Hakaret Eden Mehmet Akif Alakurt, Bircan Bali ile Dağ Yamacında Röportaj Yapmak İstedi

Güncelleme:

Kadınlara ettiği hakaretlerle gündeme gelen Mehmet Akif Alakurt, bir türlü yıldızının barışmadığı sunucu Bircan Bali'yle bir dağ yamacında röportaj yapmayı teklif etti.

Sosyal medyada Türk kadınlarıyla alakalı yaptığı paylaşımla çok konuşulan Mehmet Ali Alakurt, yıldızının barışmadığı Ece Erken'e sosyal medya hesabından seslenerek Bircan Bali ile röportaj yapmak istediğini söyledi.

ECE ERKEN'E SESLENDİ

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Bircan Bali ve Ece Erken, Türk kadınlarına hakaret eden Mehmet Akif Alakurt'a sitem etti. Karşılıklı olarak birbirlerini suçlayan tarafların tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı. Alakurt, sosyal medya hesabından açıklama yaparak Ece Erken'e seslendi.

Türk Kadınlarına Hakaret Eden Mehmet Akif Alakurt, Bircan Bali ile Dağ Yamacında Röportaj Yapmak İstedi

"BİRCAN'LA DAĞ YAMACINDA RÖPORTAJ YAPMAK İSTİYORUM"

Alakurt paylaşımında,"Duyurudur. Ece Erken yanınızdaki kız ve sadece bir kameraman olmak şartıyla benim istediğim bir dağ yamacında röportaj yapmak istiyorum" dedi.

Türk Kadınlarına Hakaret Eden Mehmet Akif Alakurt, Bircan Bali ile Dağ Yamacında Röportaj Yapmak İstedi

"AMACIN NE?"

Alakurt'un yorumunu kendi Instagram hesabından paylaşan Ece Erken, "Gerçekten amacın ne? Mavi Şeker döneminde yayınıma 2 dakikalı olsun beni kırmayıp uğrayan o beyefendi gitmiş yerine başka biri gelmiş sanki. Neden dağ yamacı gel yayına" dedi.

Türk Kadınlarına Hakaret Eden Mehmet Akif Alakurt, Bircan Bali ile Dağ Yamacında Röportaj Yapmak İstedi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Akif Alakurt Bircan Bali Ece Erken Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (50)

kimm:

adam haklı hakaret etmiyor. tuk kadınları öyle zaten yalan mı

27
10
yanıtYanıtla
Kadınım, üzerime alınmıyorum!:

Bircan Bali, Mehmet Akif Alakurt''un şuursuz konuşma anlamında ki kadın versiyonu. Zıt kutuplar birbirini çeker gitsin röpörtaj yapsın ama önyargı ile gidip aynı önyargı ile döneceği için otursun oturduğu yerde. . . Mehmet Akif Alakurt hayal kırıklığına uğramış bir adamın öfkesi ile konuşuyor, artık ne yaşamışsa (!) yani anlayacağımız yakmış gemileri :))

28
1
yanıtYanıtla
türk kadını:

Bu çaptan düşmüş maraz soytarının niyeti gündeme gelmekti zaten ve geldi.

11
7
yanıtYanıtla
ELAZIĞ:

gezici provokasyoncu seni istanbulda ezanımızı ıslıklayan dalga geçenlerle aynı ziyniyette şu şahıs er yada geç bu ülkeden sürecez sizi ALLAH2ın izniyle

4
12
yanıtYanıtla
İso:

Elazığ sen var embesil olmak...

yanıt11
yanıt4
vasfi:

adam haklı dağılın, isbatı da şeyma ?neydi o bişeyinbaşı

14
2
yanıtYanıtla
MELISA58:

Psikopatlar gibi konusuyor

10
5
yanıtYanıtla
ali:

adam haklı

14
0
yanıtYanıtla
ADA:

atacak kesin bu psikopat

14
0
yanıtYanıtla
Turkoglu:

türk kadınları kezbandır. türk kadınları menfaatçidir. yalan mı söylemiş adam ? kadınlar genel olarak menfaatçidir ancak yurtdışındakiler ÇOK daha insandır türk kadınına göre. hele ece er. . . . gibi Elinden geçmediği kimse kalmamış ünlülerin ahkam kesmesi komik :))

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title