Haberler

Turgutlu Belediyesi, Kurban Bayramı'nda da Bayramlaşma Geleneğini Sürdürdü

Güncelleme:

Turgutlu Belediyesi, Kurban Bayramı'nda da personeliyle bayramlaştı. Başkan Çetin Akın, mesai arkadaşları ve öğrencilerle bir araya gelerek bayramı kutladı.

Turgutlu Belediyesi, bayramlaşma geleneğini Kurban Bayramı'nda da sürdürdü. Personelin bayramını kutlayan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, "Turgutlu'muz için gecesini gündüzüne katarak çalışan değerli mesai arkadaşlarımızla bayramlaştık" dedi.

Turgutlu Belediyesi bünyesinde devam eden bayramlaşma geleneği bu Kurban Bayramı'nda da devam etti. Başkan Akın, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Evren Erbaş, Mithat Erden, Özel Kalem Müdürü Ali Nasuhoğlu, Personel AŞ Genel Müdürü Orhan Eratıcı ile birlikte Kurban Bayramı öncesindeki son mesai gününde belediye personeliyle bir araya gelerek  Kurban Bayramı'nı kutladı.

KÜÇÜK ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN AKIN'A BAYRAM ZİYARETİ

Turgutlu Belediyesi'nin okul öncesi eğitimi ücretsiz vererek Türkiye'de bir ilke imza attığı Çocuk Kültür Sanat Merkezi öğrencileri, Başkan Akın'ı ziyaret ederek Kurban Bayramı'nı kutladı. Akın, öğrencilere bayram geleneği olan bayram harçlığı verdi.

Başkan Akın, "Mübarek Kurban Bayramı öncesinde Turgutlu'muz için gecesini gündüzüne katarak çalışan değerli mesai arkadaşlarımızla ve Çocuk Kültür Merkezi'mizde eğitim alan minik öğrencilerimizle bayramlaştık. Tüm arkadaşlarımın Kurban Bayramı'nı gönülden kutluyor; aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayramlar diliyorum" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Turgutlu Belediyesi Kurban Bayramı Çetin Akın Kurban Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title