Haberler

Turgutlu Belediyesi Kurban Bayramı'nda Çöp Konteynerlerini Kireçliyor

Güncelleme:

Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kurban Bayramı süresince çöp konteynerlerini kireçleme ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Çevre ve görüntü kirliliğinin yanı sıra kötü koku, larva ve sinek oluşumu ile salgın hastalıkların önüne geçmek amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında merkez mahallelerde ve kırsal mahallelerde kireçleme işlemleri gerçekleştiriliyor.

Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Kurban Bayramı'nda başladığı çöp konteynerlerini kireçleme ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Kent ve halk sağlığının korunması adına Kurban Bayramı'nda da çalışmalarına devam eden Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevre ve görüntü kirliliğinin yanı sıra kötü koku, larva ve sinek oluşumu ile salgın hastalıkların önüne geçebilmek için kireçleme ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Arife günü başlayan ve Kurban Bayramı süresince devam eden çalışmalar kapsamında merkez mahallelerde çöp konteynerlerin içi ve dışıyla birlikte konteynerlerin çevresinde, alt geçitlerde ve kaldırımlarda kireçleme çalışmaları tamamlandı. Kırsal mahallelerde ise bu hafta içerisinde kireçleme işlemlerine başlanması planlanıyor.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Temizlik İşleri Müdürü Evren Erbaş, "Geride bıraktığımız Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşlarımızın sağlığını etkileyebilecek durumların yaşanmaması için çöp konteynerlerimiz başta olmak üzere gerekli alanlarda temizlik ve bakım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimizin gerçekleştirdiği kireçleme ve dezenfekte işlemleri sonucunda vatandaşlarımızı rahatsız edebilecek olumsuzlukların önüne geçmiş oluyoruz. Halkımızın sağlıklı, temiz bir çevrede yaşaması için çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: ANKA / Güncel

Turgutlu Belediyesi Kurban Bayramı Kurban Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title