Haberler

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın Proje ve Yatırımları İnceledi

Güncelleme:

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu'da devam eden projeleri yerinde inceleyerek bilgi aldı. Akın, Çepnidere Çok Amaçlı Salon, Selvilitepe Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi ile Cuma Pazarı'nın çalışmalarını takip etti. Ayrıca Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen aşure etkinliğine katıldı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu'da eş zamanlı olarak devam eden proje ve yatırımları yerinde inceleyerek çalışmaların son durumu ile ilgili ekiplerden bilgi aldı.

Başkan Akın; Yukarıbozkır, Baktırlı, Çepnidere, Selvilitepe mahallelerini ziyaret etti. Başkan Akın'ın ilk durağı yapımı yüzde 90 seviyelerine ulaşan Çepnidere Çok Amaçlı Salon ile Halı Saha projesi oldu. Başkan Akın, ikinci durağında ise geçen haftalarda temeli atılan Selvilitepe Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi'ni inceledi. Son olarak Turgutlu'nun en büyük sorunlarından birini ortadan kaldıracak proje olan ve yapımı yüzde 50 seviyelerine gelen Cuma Pazarı'nın çalışmalarını yerinde takip etti.

Turgutlu Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla Çepnidere Mahalle Muhtarlığı ve Alevi Kültür Dernekleri işbirliği ile düzenlediği aşure etkinliğini bu yıl da devam ettirdi. Başkan Akın, aşure etkinliğinde vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram ederek Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını diledi.

Yaptığı ziyaret ve inceleme turu hakkında açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, şunları söyledi:

"Projelerimiz hızla devam ediyor. Başkan Yardımcılarımız ve çalışmalarımızın devam ettiği mahallerimizin muhtarları ile Çepnidere Düğün Salonu ve Halı saha, Selvilitepe Mahallemiz Cemevi ve Kültür Merkezi ile Cuma Pazarı inşaatlarını inceledik. Mahallelerimizde hemşehrilerimiz ve evlatlarımızla keyifli anlar geçirdik. Yaptığımız sohbetlerde Turgutlu'muzu konuştuk, hemşehrilerimizin taleplerini ve önerilerini değerlendirdik. Çepnidere Mahallemizde aşure hayrımızı yaptık. Birlik, beraberlik ve hoşgörü içerisinde paylaştığımız aşure lokmalarının Hak katında kabul olmasını dilerim."

Akın'ın ziyaret ve inceleme turuna Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan, Fırat Honaz, Evren Erbaş ve muhtarlar eşlik etti.

Kaynak: ANKA / Güncel

Muharrem Ayı Çetin Akın Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title