Haberler

Tüpçü Fikret "Bıyıklı Sevgi Kelebeği"nden İlham Aldı

Güncelleme:

Düğün Dernek 2: Sünnet filminin en çok ilgi gören sahnelerinden biri olan Tüpçü Fikret'in omuzlarda halay sahnesi, aslıdan bir yıl önce fenomen olan bir videoya ait.

İlk filminin yaklaşık 7 milyon kişi tarafından izlenmenen Düğün Dernek'in, Düğün Dernek 2: Sünnet adlı ikinci filmi de absürt sahneleri ile ses getirdi.

HALAY SAHNESİ FENOMEN OLDU

Filmin en çok konuşulan sahnelerinden biri de ilk fragmanda yer alan halay sahnesi oldu. Sünnet düğününde çekilen halay sahnesinde, filmin başrol oyuncularından Ahmet Kural (Tüpçü Fikret) halay başı olarak gözüküyor. Halayın konukların oturduğu masaya yaklaşmasıyla Kural, ayaklarını kaldırarak diğer başrol oyuncusu Barış Yıldız'ın (Öğretmen) omuzlarına koyuyor. Bunu üzerine Yıldız da omuzunda Kural'ın ayakları ile birlikte halaya katılıyor.

GERÇEK BİR OLAYDAN ALINTI

Sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasına giren bu sahne, aslında yine bir sosyal medya fenomeni videoya ait. Geçen yıl sosyal medyada "Ense Kökünde Halay Çeken Bıyıklı Sevgi Kelebeği" adıyla ilgi gören videoda da, benzer bir durum yaşanıyor. Bir eğlence merkezinde çekilen halayda, halay başı önce sandalyelere, ardıdnan mekanda eğlenen başka birinin ensesine ayaklarını koyarak halay çekiyor.

BİR HAFTADA BİR MİLYON KİŞİ İZLEDi

Düğün Dernek 2: Sünnet ilk hafta gişesiylede dikkat çekiyor. 2015 yılının en iyi açılış yapan filmi olan yapımı, bir haftada 1.380.122 kişi izledi.


Filmin başrol oyuncusu Ahmet Kural, serinin ilk filminde de Sivas yöresine ait bir halay sahnesinde sergilediği performansla çok konuşulmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Barış Yıldız Ahmet Kural Komik - İlginç Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

500

Yorumlar (2)

TUNA GÜNDÜZMobil-IOS:

Ya allah aşkına birisi bana bunların ne filmi çektiğini ve bu filmde kimin neye güldüğünü anlatsın ben bu kadar iğrenç basit espiriler olan ve değil komik demek saçma bile diyemediğim bir film görmedim

7
13
yanıtYanıtla
Arda2114:

4 kişilik bir aileyi bu filme ğer git maliyet ne olur acaaba

4
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title