Haberler

Yeşil Artvin Derneği Üyeleri Başbakan Davutoğlu İle Görüşecek

Güncelleme:

Artvin halkının Cerattepe mücadelesinde yeni bir gelişme yaşandı. Davutoğlu, kendilerinden randevu talebinde bulunan Yeşil Artvin Derneği üyeleri ile görüşecek.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cerattepe konusunda yarın saat 11.00'de Yeşil Artvin Derneği başta olmak üzere ilgili dernekler, belediye başkanı, bakanlar, vali, milletvekili ve Artvin İl Başkanı ile görüşecek.

HUMMALI ÇALIŞMA BAŞLADI

Ankara'da gerçekleşecek görüşme için dernek merkezinde hummalı bir çalışma sürüyor. Başkan Nur Neşe Karahan ve dernek yöneticileri, süreci daha iyi anlatabilmek için bir masa oluşturdu. 25 senelik süreçle ilgili tüm belgelerin bir masada topladı. Başbakan'a sunulmak üzere bir dosya oluşturuldu. Cengiz Holding'in 16 Şubat'ta iş makinelerini güvenlik güçleri desteğinde Cerattepe'ye çıkarması üzerine 25 yıldır madene karşı koyan Artvinlilerin tepkisiyle karşılaşmıştı.

OLAYLARDA ÇOK SAYIDA KİŞİ YARALANMIŞTI

Başbakan Davutoğlu'nun 'işletmeyi açık usulden kapalıya' çevirdik açıklamasında bulunmuştu. İki defa polisin müdahalesiyle sonuçlanan olaylarda çok sayıda kişi yaralanmıştı. Bunun üzerine Yeşil Artvin Derneği, Başbakan'dan randevu istemişti. Yeşil Artvin Derneği Avukatı Bedrettin Kalın, Cerattepe'deki işletmenin 1989'dan beri kapalı işletme olarak projelendirildiğini belirterek Başbakan'ın yanıltıldığını açıklamıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu Hakan Yavuz Artvin Güncel Haberler

Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

Gözaltına alınan Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı

Gözaltına alınan Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

500

Yorumlar (34)

DÜŞÜNÜR:

ALACAKARANLIK KUŞAĞININ TÜM ENGELLEMELERİNE RAĞMEN MADENLERİMİZİ İŞLEYECEĞİZ, NÜKLEER SANTRALLER KURACAĞIZ VE TÜRKİYEMİZİ GELİŞTİRİP GÜÇLENDİRECEĞİZ. DIŞA BAĞIMLI OLDUĞU HER ŞEYDEN KURTARACAĞIZ. DÜNYANIN SAYILI GÜÇLERİNDEN BİRİ OLACAĞIZ. O KADAR!

36
20
yanıtYanıtla
düşünüre katılıyorum.:

haklısın kardeşim Allah''ın izniyle yapacağız

yanıt21
yanıt8
BEYAZKURT:

SAYIN BAŞBAKANIM BU ÜLKEYE GELMİŞ GEÇMİŞ ATATÜRKTEN SONRA GERÇEKTEN HİZMET EDEN VE ÜLKESİNİ DÜŞÜNEN SİZLERSİNİZ. ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN.

34
15
yanıtYanıtla
BOZKURT:

GENÇLERİ MÜSLÜMANLIKTAN SOĞUTAN BAŞKAN DESENİZ DOĞRU OLURDU

yanıt4
yanıt6
Düşünmeye çalışan adam.:

- 424. 4 milyon liralık vergi borcu silindi. - Cerattepe altın maden ocağı işletme hakları ona verildi. - Ak­ku­yu Nük­le­er San­tra­li­ işi ona verildi. - Eti Bakır (2004), Eti Alüminyum (2005), Ankara-İstanbul Hızlı Tren İnşaatı (2006), Ilısu Barajı (2007), Ordu Havaalanı (2011), Maltepe Sahil Düzenlemesi (2012), Boğaziçi ve Akdeniz Elektrik Dağıtım (2013), Üçüncü Havaalanı, Ankara-Sivas Hızlı Tren Projesi, bilin bakalım kime verildi???Sizi düşünmeye sevk ediyorum. . .

20
20
yanıtYanıtla
ne güzel işte:

eee . . . bunları başlayıp bitiren adama değilde ne idüğü belirsiz adamlara verip riskmi alsın. iş bilenin kılıç kuşananın. o büyürken sen uyumayaydın.

yanıt35
yanıt6
düşünen adam:

keşke ihalelere sende girseydin de sende bir kaçını alsaydın bu kadar yazacağına biraz düşünmeye çalışsaydın

yanıt11
yanıt3
BATTALGAZİLİ:

TMMOB YENİ ADI TÜRKİYE MEŞHUR MODEL PROVAKATÖRLER ODASI OLMALI ÇÜNKÜÜÜÜÜ YAPILMASI DÜŞÜNÜLEN HER ENERJİ YATIRIMINA HER ULAŞIM YATIRIMINA KARŞI HALKI PROVAKE EDİYORLAR

31
7
yanıtYanıtla
Artvin Kartalı:

ARTVİN HALKI KAZANACAK, MADENE SONUNA KADAR HAYIR.

11
22
yanıtYanıtla
Kafkas Artvinli:

Artvin halkının tümü adına komuşma hakkını nereden alıyorsun anarşist haddini bil!Biz Sağcı-Muhafazakar Artvinliler doğaya zarar vermeyen maden çıkarılmasına karşı değiliz

yanıt3
yanıt4
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title