Haberler

TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldı

Güncelleme:

TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Anadolu Ajansının (AA) 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldı. Şeker, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında 2023 boyunca çektiği fotoğrafları inceleyerek 'haber', 'çevre-yaşam', 'spor', 'Gazze: Kanıt' ve 'Deprem: Umut' kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.

TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Anadolu Ajansının (AA) 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

Şeker, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında 2023 boyunca çektiği fotoğrafları inceleyerek "haber", "çevre-yaşam", "spor", " Gazze : Kanıt" ve " Deprem : Umut" kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.

AA muhabirlerinin ileride takdirle anılacak işler yaptığını vurgulayan Şeker, "Deprem: Umut" kategorisinde Aydın Arik'in "Ha Gayret" adlı fotoğrafını seçti. Şeker, deprem bölgesindeki felaketi ve dayanışmayı yansıtması açısından kareyi tercih ettiğini söyledi.

"Gazze: Kanıt" kategorisinde Mustafa Hassona'nın "Tarifsiz" adlı fotoğrafına oy veren Şeker, "Arap dünyası Filistin'de verilen mücadeleyi anlamaktan ve görmekten aciz. İsrail'in, kendi içinde oluşturduğu yalancı bir cennet, bir de insanlara hayatı cehennem ettiği bir alan var." dedi.

"Çevre-yaşam" kategorisinde Tahsin Ceylan'ın "Deniz Anaları" fotoğrafını oylayan Şeker, "haber" kategorisinde Jose Colon'un "Hayat Yolculuğu" fotoğrafına oy verdi.

???????Şeker, "spor" kategorisinde ise Sergei Gapon'un "Sahada İsyan" fotoğrafını seçti.

Kaynak: AA / Güncel

Muzaffer Şeker Deprem Gazze Spor Kültür Sanat Spor Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title