Haberler

TTK işçi alımları için başvurular, internet ile Alo 170 hattından yapılacak

Güncelleme:

TÜRK Taşkömürü Kurumu'na (TTK) yapılacak 2 bin işçi alımına ilişkin konuşan İŞKUR Zonguldak İl Müdürü Okan Şentürk, başvuruların internet ve Alo 170 telefon hattı ile yapılacağını belirterek, "Vatandaşlarımızdan;

TÜRK Taşkömürü Kurumu'na (TTK) yapılacak 2 bin işçi alımına ilişkin konuşan İŞKUR Zonguldak İl Müdürü Okan Şentürk, başvuruların internet ve Alo 170 telefon hattı ile yapılacağını belirterek, "Vatandaşlarımızdan; kurum önüne gelip mağdur olmamalarını, geceden sıraya girmemelerini, teknolojiyi ve kurumun internet sayfalarını çok iyi değerlendirmelerini, ilanlarımızı da İŞKUR resmi sitemizden takip etmelerini istiyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Taşkömürü Kurumu'na 2 bin işçi alınacağını açıklamasının ardından süreç başladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar da 8 Eylül'de sosyal medya hesabından, "Zonguldak için 1500, Bartın için 400, Karabük Yenice için 100 işçi alımı yapacağız. Kura yoluyla işçi alımlarımızı 13 Ekim 2023 Cuma günü Zonguldak, 20 Ekim 2023 Cuma günü Bartın ve Karabük'te gerçekleştireceğiz" paylaşımı yaptı. Başvurular henüz başlamazken, alım sürecinin nasıl olacağı merak konusu oldu.

'2019'DA KURUM ÖNÜNDE YIĞILMALAR OLMUŞTU'

Bu seneki başvuruların 2021'de çıkarılan genelgeye göre sadece internet ile Alo 170 telefon hattı ile yapılacağını belirten İŞKUR Zonguldak İl Müdürü Okan Şentürk, "2019 yılında yapılan Türkiye Taşkömürü Kurumu alımlarında kurum önünde yığılmalar olmuştu. Bu yığılmaları engelleyecek genelgemiz ile belirtilen tarihte, ilan açıldığı tarihe kadar bunlarla ilgili kamuoyuna sürekli açıklamalar yapacağız. Vatandaşlarımızdan; kurum önüne gelip mağdur olmamalarını, geceden sıraya girmemelerini, teknolojiyi ve kurumun internet sayfalarını çok iyi değerlendirmelerini, ilanlarımızı da İŞKUR resmi sitemizden takip etmelerini istiyoruz. Bununla ilgili sürekli açıklamalar yapacağız. Hiçbir şekilde mağdur olmadan işlemlerini yürütmelerine yardımcı olacağız" dedi.

BAŞVURU SÜRESİ 5 GÜN

5 gün başvuru süresi olduğunu hatırlatan Şentürk, "Vatandaşlar, internet ve e-şube ya da Alo 170 üzerinden gece-gündüz ayrımı olmadan başvurularını yapabilir. Türkiye Taşkömürü Kurumu için alım başvurusunu yapan vatandaşımızın kuruma, müdürlüğümüze gelmesine herhangi bir gerek kalmamıştır. Bu tarihi sitemizden çok iyi takip etmelerini, Alo 170 ve internet sayfamızı çok iyi kullanmalarını kendilerinde rica ediyoruz. Başvuru yapanlara her türlü konuda yardımcı olacağımızı da belirtmek isterim" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak İŞKUR Enerji Teknoloji Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024)
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title