Haberler

TRT spikerinin paylaşımları sosyal medyada gündem oldu! İBB'yi eleştirdi, gelen yanıtla neye uğradığını şaşırdı

Güncelleme:

TRT spikeri Işıl Açıkkar'ın İstanbul'da etkili olan kar yağışıyla ilgili yaptığı paylaşım sosyal medya büyük tartışma yarattı. Ulaştırma Bakanlığı'nın sorumluluk alanındaki bölgede biriken kar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni eleştiren Açıkkar, paylaşımını silip Bakanlığı etiketleyerek yeni bir paylaşım daha yaptı. Ancak bu kez de Karayolları Genel Müdürlüğü'nden gelen fotoğraflı yanıtla neye uğradığını şaşırdı.

TRT spikeri Işıl Açıkkar, İstanbul'daki kar yağışının ardından Ulaştırma Bakanlığı'nın sorumluluk alanında bulunan yol için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirince sosyal medyada gündem oldu. TRT spikeri Açıkkar Ulaştırma Bakanlığı'nın sorumluluk alanındaki bölge için İBB'yi etiketleyerek "İnsanlar yine yolda kaldı. Acaba tuzlasanız mı?" paylaşımında bulundu.

TRT spikerinin paylaşımları sosyal medyada gündem oldu! İBB'yi eleştirdi, gelen yanıtla neye uğradığını şaşırdı

KONUMUN BAKANLIĞA AİT OLDUĞUNU FARK EDİNCE PAYLAŞIMI SİLDİ

Açıkkar, konumun Ulaştırma Bakanlığı'na ait olduğunu fark etmesi üzerine paylaşımını silip bu kez Ulaştırma Bakanlığı ve Karayolları Genel Müdürlüğü'nü etiketleyerek, "Kimin sorumluluğundaysa… Buradan başlayıp Beşiktaş'a kadar böyle…" diyerek tekrar bir paylaşım yaptı.

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN YANIT GELDİ

Açıkkar'ın paylaşımına yanıt veren Karayolları Genel Müdürlüğü, TRT spikerinin bulunduğu konumun canlı mobese görüntülerini paylaşımına ekledi.

TRT spikerinin paylaşımları sosyal medyada gündem oldu! İBB'yi eleştirdi, gelen yanıtla neye uğradığını şaşırdı

"PEKİ O ZAMAN BAŞTAN ALALIM" DEYİP YENİ PAYLAŞIM YAPTI

Işık Açıkkar bu kez de, "Peki o zaman baştan alalım… Aşağıda Vadi İstanbul'un oradan, TEM Nef stadının önü, Levent, Zincirlikuyu, Beşiktaş'a kadar böyle… Millet yine yollarda kaldı… Tuzlasanız mı acaba?" notunu düşerek yeni bir paylaşım yaptı.

TRT spikerinin paylaşımları sosyal medyada gündem oldu! İBB'yi eleştirdi, gelen yanıtla neye uğradığını şaşırdı

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

TRT spikeri, art arda yaptığı bu paylaşımlar sonrası sosyal medyada gündem oldu. Bunun üzerine Işık Açıkkar, herkese açık olan hesabını korumalı hale getirdi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

ulaştırma bakanlığı Sosyal Medya İstanbul Trt Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (32)

Doğuş:

İşi gücü bırakıp yalakalık yapma yarışına girmişler. O kadar beceriksizler ki onuda yapamıyorlar yada Allah çarpıyor

5210
7
yanıtYanıtla
Alioz:

Belediye de bakanlıkta tüm önlemleri aldi bence. 15 milyonluk şehir tabiki heryeri acamayip temizleyemezler buna kimsenin gücü yetmez. Ben şahsen bakanlığı da karayollarını da İBB yide tebrik ederim. Elden gelenin yapıldığını düşünüyorum. Kimseye çamur atmaya çalışmanın manası yok

4708
8
yanıtYanıtla
Haydar Karaoğlu:

Hak etmediği yere birini getirirsen olacağı bu bunlar spiker değil sunucu

2209
15
yanıtYanıtla
Doğuş:

Kadının acilen yalakalık eğitimi alması lazım. Yüzüne gözüne bulaştırıyor

1729
8
yanıtYanıtla
Emirhan Bilada:

Yalakalık yaparken pot kırmama eğitimi veriliyor. Briyantili danışman

274
31
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Belediye kapsam dışı balıkçıda sanki belediye sınırları çok temiz

44
247
yanıtYanıtla
Hüseyin Civelek:

IBAN yokmu?Halka hizmet hakka hizmettir.

189
12
yanıtYanıtla
Barbaros:

Nerede eski TRT spikerleri şimdikiler koltuğunu sağlamlaştırmak için yalakalık yapıyor onu da yüzüne gözüne bulaştırıyor…

177
8
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Eskiden TRT'de çalışacak için liyakatta öne çıkan doğru, dürüst ve güvenilir haberler sunacak Türkçeyi düzgün kullanan tarafsız kişiler alınırdı ve halk tarafından da sevilirdi. Ülke gibi kurumları da yenilenmeli.

158
14
yanıtYanıtla
Murat Özdemir:

Ağzı olan konuşuyor ne yazık ki... Önce kendine bakacaksın sonra konuşacaksın.. Bunlara bu cesareti vermemek lazım.. NOKTA.

150
13
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title