Haberler

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz Tutuklandı

Güncelleme:

Trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsünü öldürmekten hakkında 18 yıla kadar hapis cezası istenen İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz tutuklandı.

Trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu'nu tabancasıyla vurarak öldürmekten hakkında 18 yıla kadar hapis cezası istenen İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşma sonunda Celal Yılmaz'ın tutuklanmasına karar verildi.

GAZETECİLER ALINMADI

Bakırköy 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün sabah başlayan yargılamada, Mahkeme Başkanı Asuman Yetişkin, gizlilik kararı olmamasına rağmen aleni duruşmaya gazetecileri almadı. Hakim gazetecilerin ısrarına rağmen bu kararını tutanağa da geçirmedi.


(Öldürülen Ahmet Sülüşoğlu)

OLAY NASIL MEYDANA GELMİŞTİ?

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Çatalca ve Silivri'den sorumlu İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz, kendisi gibi polis olan eşiyle geçtiğimiz 17 Ağustos'ta evinin bulunduğu Polis Lojmanları'na otomobiliyle giderken motosiklet sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu ile tartışmış, lojmanlara kadar kendisini takip edip silahla tehditte bulunan Sülüşoğlu'nu beylik tabancasıyla vurmuştu.


(İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz - sağda)

ÖNCE TUTUKLANMIŞ, SONRA SERBEST BIRAKILMIŞTI

Olay yerinde yaşamını yitiren motosiklet sürücüsü Sülüşoğlu'nun tabancasının kurusıkı olduğu belirlenirken, Celal Yılmaz çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Yılmaz, yapılan itiraz üzerine tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Davada Celal Yılmaz'ın "haksız tahrik altında kasten öldürme" suçundan 12 yıldan 18 yıla kadar hapisi isteniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Celal Yılmaz Bakırköy İstanbul Güncel Haberler

500

Yorumlar (232)

hak ve adalet:

niye herkes memur olmak istiyor milletin kesesinden bol maas sonra isten atilma derdi yok hepsine tamamda ey memurlar siz milletin hizmetcisisiniz onun icin maas aliyorsunuz isinizi yaparken aldiginiz maasi helal ettirin sonra zehir zikkim olur bogazinizda durur evladinizdan cikar

65
43
yanıtYanıtla
KOLOMBO:

polis diye, yakında evlere girip milleti de katleder bunlar

88
19
yanıtYanıtla
YAZMASAM OLMAZ:

ALLAH TEZ ZAMANDA CANINI ALSIN KATİL.

62
44
yanıtYanıtla
AYIKTINMI:

Adam silahı almış gelmiş ne yapacakmış emniyet müdürü vurmasınımı bekliyecekmiş.

50
55
yanıtYanıtla
Turka:

AyagIndan vurbilirdi mal

yanıt0
yanıt0
yuzde 49:

Merhum Silahla Geri Gelip, Kurşunu Namluya Sürüyor. Müdahale Gayet Normal Görünüyor. .

26
74
yanıtYanıtla
ORHAN:

Öyle bir ülkedeyiz ki Ambulanslara ateş acıyorlar, Hastaneleri yakıp yıkıyorlar, Asker ve Polis araçları ile hastalar hastanelere götürülüyor hey pkkya destek veren içinde Allah Korkusu olmayan insan Bu Pkk mı sizin savunucunuz?

21
69
yanıtYanıtla
X31:

Orhan sen kimin savunucusun .? Polis sin heralde?

yanıt0
yanıt2
hoger:

atın yatsın 18 sene para falanda vermesinler ha atın meslekten. . .

62
25
yanıtYanıtla
Vatan:

o polisi yargilayan hâkimi ve o kanunu kiniyorum bu ülkede asayiş nasıl saglanmali polis görev yapamıyor bir gün sende polisten yardım istersin evlat

yanıt1
yanıt0
Tüm 232 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title