Haberler

Trafik kazasında hayatını kaybeden 8 kişiden 7'sinin cenazesi, toprağa verildi

Sivas'ın Zara ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 8 kişiden 7'sinin cenazesi, toprağa verildi.

Sivas'ın Zara ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 8 kişiden 7'sinin cenazesi, toprağa verildi.

Kazada yaşamını yitiren 8 kişiden Cihan Şahin (40) ile eşi Fadime (37), annesi Ayşe (65), kızı Hilal (13) yeğenleri Canan Şahin (18) ve Kadir Odabaşı'nın (5) cenazesi, Zara Devlet Hastanesindeki otopsi işleminin ardından Sivas merkeze bağlı Yanalak köyüne getirildi.

Cenazeler, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi. Cihan Şahin'in oğulları Hakan ve Mesut Şahin ile diğer yakınları gözyaşlarını tutamadı. Şahin'in diğer oğlu Mehmet'in ise Muş'ta vatani görevini yaptığı belirtildi.

Nevşehir'de inşaatlarda çalışarak geçimini sağlayan Şahin'in, Zara ilçesinde yaşayan ablasına bayram ziyaretinde bulunmak üzere aile fertleriyle yola çıktığı öğrenildi. Şahin'in babası Halis Şahin'in de 12 yıl önce traktörle geçirdiği kazada hayatını kaybettiği ifade edildi.

Bu arada, kazada ölen Canan Şahin'in nişanlı olduğu öğrenildi.

Zara'daki kazada yaşamını yitirenlerden Abdullah Deniz'in cenazesi ise Karşıyaka Mahallesi'ndeki Beyazıt Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Tekke Mezarlığına defnedildi.

Deniz'in, Zara ilçesine bağlı Şerefiye beldesinde imam olarak görev yaptığı, Karşıyaka Mahallesi'nde ikamet eden babasıyla bayramlaşmak için yola çıktığı öğrenildi. Aynı kazada ölen imam Ahmet Taş'ın cenazesinin ise İstanbul'a gönderildiği belirtildi.

Cihan Şahin'in kullandığı 50 EE 571 plakalı otomobil ile Adil Ergüt idaresindeki 58 EF 920 plakalı kamyonet, Sivas-Erzincan karayolunun Ekinli köyü mevkisinde dün akşam çarpışmıştı. Otomobil sürücüsü Şahin ile araçlarda bulunan Ahmet Taş, Abdullah Deniz, Kadir Odabaşı, Ayşe, Fadime, Canan ve Hilal Şahin'in hayatını kaybettiği kazada, Adil Ergüt, Yavuz Burak Adlım, Leyla Şahin ve Gülizar Odabaşı yaralanmıştı.

- Yakınların sinir krizi geçirmeleri

- Cenaze namazı

Kaynak: AA / Güncel

Abdullah Deniz Mesut Şahin Canan Şahin Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title