Haberler

Trafik Kazası: 4 Ölü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kaza yerinden görüntüler- Cenazelerin araca konulması- Yol temizleme çalışmaları Ulubey ilçesinde kamyonla otomobilin çarpışması sonucu aynı aileden biri çocuk dört kişi yaşamını yitirdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kaza yerinden görüntüler- Cenazelerin araca konulması- Yol temizleme çalışmaları Ulubey ilçesinde kamyonla otomobilin çarpışması sonucu aynı aileden biri çocuk dört kişi yaşamını yitirdi.Alınan bilgiye göre Engin Şahin'in (34) kullandığı 20 FP 852 plakalı otomobil Ulubey ilçesinden Eşme'ye doğru ilerlerken İnay köyü yakınlarında karşı yönden gelen Halil Kaya'nın (38) kullandığı 64 EU 934 plakalı hayvan yemi yüklü kamyonla çarpıştı.Çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilin içinde sıkışan sürücü Engin Şahin eşi Suna Şahin (28), sürücünün annesi Güler Şahin (59) ve kimliği belirlenemeyen iki yaşındaki bir çocuk yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen itfaiye ve İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ekipleri otomobilden cesetleri çıkartarak Ulubey Devlet Hastanesi Morgu'na götürdü. Kamyon sürücüsü Kaya altına alındı.Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol araçların olay yerinden kaldırılmasıyla yeniden ulaşıma açıldı. Şahin ailesinin Eşme ilçesi Takmak köyünde çalıştıkları ve bir sağlık sorunu nedeniyle Ulubey ilçesinden döndükleri öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Engin Şahin Halil Kaya Ulubey Eşme Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title