Haberler

14 Yaşındaki Çocuğun Kullandığı Araç Devrildi: 1 Ölü 6 Yaralı

Güncelleme:

Konya'nın Beyşehir ilçesinde 14 yaşındaki bir çocuğun kullandığı otomobilin devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Babasına ait otomobili alarak 6 arkadaşıyla gezmeye çıkan 14 yaşındaki Emre Gürcan'ın kullandığı otomobil, Karaali Mahallesi'nde devrildi. 6 kişi yaralandı 1 kişi öldü.

14 YAŞINDAKİ ÇOCUK SÜRÜCÜ ÖLDÜ, 6 KİŞİ YARALANDI

Kazada sürücü Gürcan, olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan Aslancan Mustafa Özalp (15), Vahit Arıcan (13), Ahmet Arınç (14), Kazım Kocadayı (15), Osman Diri (14) ve Hacı Veli Zeren (15) yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan sağlık durumu ciddiyetini koruyan Özalp, Arıcan, Kocadayı ve Arınç, Konya'daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Sürücü Gürcan'ın cesedi, otopsi için Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.



Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Özalp Beyşehir Karaali Konya Yerel Yaşam Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (16)

Adsiz:

Hangi baba 14 yasindaki cocuga al anahtari topla arkadaslarini gezmeye cik der belliki gizli sakli alinmis

27
1
yanıtYanıtla
ŞABAN:

ÇOCUK ALKOLLİDİR

2
24
yanıtYanıtla
BolkiMobil-IOS:

Allah rahmet eylesin ama burda suçlu babası 14 yasındaki cocuga araba verilirmi

11
4
yanıtYanıtla
ali mtkp:

Benim mahallemde yaşıyor bu çocuklar arabanın sahibi arka komşum saçma ve yalan dedikoduları önlemek için yazıyorum bu çocuklar uyuşturucu veya alkol kullanmazlar benim tanıdığım çocuklr bunlar ve babası vermedi bunlara anahtarı düz kontak yapıp götürmüşler arabayı diz kontak yapıp ve baş aşagı hız denemesinde böyle olmuş olmasaydı keşke ama olmuş allah rahmet eyleain geride kalanlara allah sabır versin allah ..

14
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çocuk işte bir dakika gözünün önünden ayırmayacaksın. gerekirrse saklayacaksın ona zarar vereceğini düşündüğün şeyleri. Ecel gerçi ne demişler ecel geldi cihana baş agrıs bahane. Allah rahmet eylesin ailesine Allah sabır versin. Yandı ciğerleri.

12
0
yanıtYanıtla
adem:

arkadaş 30saniyelik videoya kaçtane reklam sıgdırdın ayıptır yaw

10
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

nerden biliyosunuz uyuşturucu ve alkol kullandığını yanındaymıydınız. Şunuda bilin hiçbir anne baba al oğlum arabanın anahtarını al gez gel bilmezmi araba kullanmanın acemisi olduğunu ve başına böyle bişey gelebileceğini tahmin eder ve kesinlikle vermez düşüncesindeyim. Günahına bari girmeyin alkol ve uyuşturucu kullanıyor diye. Hnagi anne baba bile bile ölüme gönderir evladını . Yanlış düşüncelerden kurtulun

8
1
yanıtYanıtla
önyargı:

babasının ona verdiğinide nerden çıkardın

5
0
yanıtYanıtla
55:

Dünyadaki rızkın tükenmişse yapılan yorumlar bahane o gün o saatte ölüm yazılmışsa ama babasının arabasında ama başkasının aracında veya yolda yürürken fark etmez zaman tükenmiştir, ALLAH ailesine sabır versin

4
1
yanıtYanıtla
Bilinmez:

Gençlerin araba sürme merakı, ne yaparsın ne edersin! çocukluğumda benim de başıma gelmişti üzüldüm.

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title