Haberler

Trabzon'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kadıralak Yaylası'nda doğa gezisi düzenlendi

Güncelleme:

Trabzon'da Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde doğa ve spor dernekleri üyeleri Kadıralak Yaylası'na doğa gezisi düzenledi. Yaylada yürüyüş yapılıp fotoğraf çekildi. İl Kültür ve Turizm Müdürü, turizmin ekonominin yüzde 70'ini oluşturduğunu belirtti ve turizm sezonunun başladığını söyledi.

Trabzon'da, 48. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kadıralak Yaylası'nda doğa gezisi düzenlendi.

Şehirde faaliyet gösteren doğa ve spor dernekleri üyeleri, Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Tonya ilçe merkezine 9 kilometre uzaklıktaki 1300 rakımlı Kadıralak Yaylası'nı ziyaret etti.

Yaylada yürüyüş yapan katılımcılar, fotoğraf çektiler.

Tonya Kaymakamı Adem Eser, gazetecilere, Kadıralak Yaylası'nın il genelinde bilinen bir yayla olduğunu, tanıtımını güzel bir şekilde gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

Yaylayı korumanın yanı sıra tanıtımını da yapmaya çalıştıklarını belirten Eser, "6 aydır burada görevliyim, böyle bir ilçede görev yapmaktan dolayı şanslı olduğumu hissediyorum. Şehir içi ve dışından gelen ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz. Sadece Kadıralak Yaylası değil, Canikdere yürüyüş yolu ve bitişinde şelalemiz var. Yılın on iki ayı dört mevsim ziyaret edebileceğimiz bir yer." dedi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan ise kentin vazgeçilmezi olan turizmin ekonominin yüzde 70'ni oluşturduğunu vurguladı.

Turizm sezonunun başladığını ve bu yıl daha fazla yoğunluk beklediklerine işaret eden Erdoğan, "Tüm hazırlıklarımız tamam. Bayram tatilinde yoğunluk başladı. Önümüzdeki aylardan itibaren yoğunluğumuz her geçen gün artarak devam edecek." diye konuştu.

Erdoğan, Uzungöl'deki altyapı çalışmalarındaki son durumun sorulması üzerine, "Elbette zaman zaman belki aksaklık olmuştur ama kurumlarımız çalışmalarına başladılar. Sezona yetişecek orada TOKİ'nin yaptığı çalışma. Uzungöl, Trabzon'un en önemli destinasyonlardan birisi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Kadıralak Yaylası Turizm Haftası Trabzon Ekonomi Spor Turizm Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title