Haberler

Trabzon'da Düzenlenen Avrupa Çocuk Filmleri Festivali Sona Erdi

Trabzon'da düzenlenen Avrupa Çocuk Filmleri Festivali bugün sona erdi.9 Mayıs Avrupa Günü dolayısıyla Türkiye genelinde 3 ilde düzenlenen Çocuk Filmleri Festivali'nde son güne gelindi.

Trabzon'da düzenlenen Avrupa Çocuk Filmleri Festivali bugün sona erdi.

9 Mayıs Avrupa Günü dolayısıyla Türkiye genelinde 3 ilde düzenlenen Çocuk Filmleri Festivali'nde son güne gelindi. Etkinliğin son gününde Tonya Feride Ahmet Şener İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu, Hasan Saka İlköğretim Okulu ve Cengiz Topel İlköğretim Okulu katıldı. Öğrencilere 2 film gösterildi. Avrupa Birliği Merkezi tarafından öğrencilere kitap dağıtıldı.

Festivalle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu, "Bu etkinlik aslında Türkiye'de Avrupa Birliği'nin tanıtımı ve aynı zamanda şehrimizde Avrupa Birliği tanıtımlarından bir tanesi. Oda olarak bünyemizde Avrupa Birliği Ofisi vasıtasıyla gençlerimize, çocuklarımıza ve yetişkinlere Avrupa Birliği'nin tanıtılması esas amaç. Bu doğrultuda yıl boyunca bazı etkinlikler yapıyoruz bu etkinlikler gençler daha çok gençleri ve çocukları kapsıyor. Daha öncede gençlere dönük bazı çalışmalarımız oldu bu da 'Avrupa Çocuk Sinema Günleri' olarak dikkate alınacak bir konu" dedi.

Trabzon Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç ise konuşmasında "Çocukların öğrenmeleri aslında sınıfta değilde okul dışında da gerçekleşebileceğinin güzel bir örneği aslında. Çocuklarımızın gülüp eğlenirken Avrupa Birliği hakkında bilgi edinmelerini amaçlayan bir faaliyet. İnşallah çocuklarımız bundan istifade etmiş bir biçimde ayrılırlar" diye konuştu.

TTSO AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Yakup Karbuz'un da katıldığı gösterimde ilköğretim okulu öğrencisi çocuklar palyaçolar ve çizgi film karakteri Pepe ile zevkli bir gün geçirirken, doyasıya eğlendiler. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Avrupa Birliği Avrupa Günü Türkiye Trabzon Politika Güncel Haberler

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Bakmadan Geçme

6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? İspanya Andorra maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İspanya Andorra hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? LGS Fen sorusu iptal mi 2024? İspanya Andorra maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İspanya Andorra maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Fransa Lüksemburg maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Fransa Lüksemburg maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Kadın milli voleybol maçı ne zaman? Survivor ne zaman bitecek? 2024 Survivor ne zaman bitiyor, final ne zaman? Lewandowski Beşiktaş'a gelecek mi? İspanya Andorra maçı CANLI izle! (HD) 5 Haziran İspanya Andorra maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir?
Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title