Haberler

Toshiba'da Mutlaka Sevgilinize Göre Bir Hediye Vardır

Toshiba "Sevgililer Günü" için Sevdiklerine Hediye Almak İsteyenlere Farklı Alternatifler Sunuyor.

Toshiba da mutlaka sevgilinize özel olduğunu hissettirecek bir hediye vardır. Toshiba ürünleri özel kampanyalar ile Toshibashopdan ve seçkin teknoloji marketlerinden alınabilir.

Toshiba ürünlerinden sizler için seçtiklerimiz:

TAŞINABİLİR İLETİŞİM VE EĞLENCE MERKEZİ - JOURNE TOUCH

En yeni teknolojik ürün Taşınabilir Multimedya Tablet Toshiba JournE Touch ile tek dokunuşla internete bağlanabilir, müzik dinleyebilir, videolar izleyip fotoğraflarınıza bakabilirsiniz. Son derece şık ve hafif bu cihazı sevgiliniz yanından ayıramayacak.

TOSHIBA'DAN ULTRA MOBİLİTE - SATELLITE T130

Satellite T130, netbook hafifliği ve boyutunda notebook performansı sunuyor. 9 saate varan pil ömrüyle mobiliteden ödün vermeyen T130 serisi, dizaynı ve bağlanabilirlik özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Yüz tanıma özellikli web kamerası, ECO modu, LED aydınlatma teknolojili 13.3 ekranı ve bilgilerinizin güvenliğini sağlayan HDD koruma sistemi, mobil kullanıcıların tercihlerini T130 yönünde kullanmasını sağlıyor.Bayanların çantasına kolaylıkla girebilen, farklı renk alternatifleri olan bu ürün ideal bir hediye olabilir.

TOSHIBA SD-P63 TAŞINABİLİR DVD PLAYER

Uzun yolculuklarda ya da tatilde kesinlikle en iyi yol arkadaşınız olmaya aday olan SD-P63, beraberinde zengin bir aksesuar paketi ile geliyor.Sevgilinize en sevdiğiniz DVD film ile hediye edersiniz çok romantik bir hediye seçeneği olacağından kuşkumuz yok.

YENİ 1.8" STORE STEEL SERİSİ TASARIMIYLA DA İDDİALI

Toshiba, taşınabilir Hard Disk kavramına şıklık katıyor. Tasarımı ile fark yaratan yeni Steel serisi, Gümüş, Altın, yapılan dayanıklı dış yüzeyi, minimalist tasarımı ve 120 gr hafifliğiyle elit bir görünüm sergiliyor. Hediye deri koruma kılıfıyla gelen bu ürünün 120 ve 250 GB kapasitede iki seçeneği bulunuyor. Hediye verirken kişiselleştirme yapabilir sevgilinizin adını diskin üzerine lazer ile yazdırabilirsiniz.

TOSHIBA, REGZA SV SERİSİ LED TV'LER İLE FARK YARATIYOR

TV kavramını yeniden gözden geçirme vakti geldi! Toshiba, Full LED aydınlatmalı panel, 200 Hz desteği, SD görüntüleri HD kalitesine yaklaştıran Resolution + teknolojisi ile görüntü keyfiniz üst boyuta taşınıyor. Oldukça şık bir dizayna sahip SV serisinin 46 ve 55" seçenekleri mevcut. Ekran parlaklığını otomatik ayarlayan AutoView özelliği, ECO panel ve DLNA özelliği ürüne değer katan diğer özellikler. Sevgilinizle romantik bir film yada sevdiğiniz dizileri izlemek artık çok daha konforlu.

TOSHIBA'DAN YENİ MULTIMEDYA DEHASI - SATELLITE A500

Satellite A500 serisi, yüksek seviyede multimedya özellikleri ve mükemmel performans sunuyor. 16" HD ekran, 3.3 GB'a yükselebilen ekran kartı ve Harman Kardon hoparlörler oyun meraklılarının beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. HD web kamera, HDMI bağlantı noktası, sayısal tuş takımı, HDD koruma sistemi ve enerji tasarrufu sağlayan ECO modu dikkat çeken diğer özellikler.

TOSHIBA CAMILEO HD KAMERA SERİSİ YENİLENDİ

Full HD 1080p çözünürlük, kullanım kolaylığı ve ele kolayca oturan dizayn yeni Camileo serisinde sunuluyor. Sadece 95 gr hafifliğindeki S20 modelinde 8 farklı renk mevcut. Çekici tasarım ve yarı profesyonel özelliklerle donatılmış H30 ve X100 modelleri daha fazlasını isteyenler için son derece cazip. Çekilen videoların tek tuş ile kolayca YouTube'a yüklenebilmesi ise oldukça pratik bir özellik.

YENİ TOSHIBA XDE 600 DVD PLAYER USB GİRİŞİ İLE GELİYOR

XDE 600 serisinde Standart DVD görüntüsünü HD kalitesine yükselten HD görüntü işlemcisi mevcut. XDE teknolojisi, görüntüleri daha temiz, zengin, keskin ve gerçek renklerde verebilmek için üç farklı video işleminden geçirir. Bu sayede gerçek DVD keyfi yaşarken HD özellikli televizyonunuzun da değeri ortaya çıkıyor. Sevdiğiniz filmeler artık çok daha net.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title