Haberler

Torku Konyaspor - Kasımpaşa Maçının Ardından

Torku Konyaspor - Kasımpaşa maçının ardındanTorku Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman Beklentileri çok yukarıya çıkarmadan Konya'yı hem de Türk futbolunu temsil etme adına müthiş bir şans yakaladıkKasımpaşa Yardımcı Antrenörü Albayrak Toplardan bir tanesini biz gol yapabilsek ve öne geçebilsek skor farklı olabilirdiTorku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 2-0 kazandıkları maç sonrası Avrupa ligine direk gitmeyi garantilediklerini belirterek bunun Konya için büyük bir tecrübe olacağını söyledi.

Torku Konyaspor - Kasımpaşa maçının ardından

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman Beklentileri çok yukarıya çıkarmadan Konya'yı hem de Türk futbolunu temsil etme adına müthiş bir şans yakaladık

Kasımpaşa Yardımcı Antrenörü Albayrak Toplardan bir tanesini biz gol yapabilsek ve öne geçebilsek skor farklı olabilirdi

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 2-0 kazandıkları maç sonrası Avrupa ligine direk gitmeyi garantilediklerini belirterek bunun Konya için büyük bir tecrübe olacağını söyledi.

Kocaman, "Avrupa ligine direk gitmeyi garantiledik. Umuyorum ve diliyorum Konya şehri bu olayı düşünürken sadece Avrupa'ya gitmek değil, en önemli ve en pahalı şey tecrübe. Bütün insanlar tecrübe edinirken büyük bedeller ödüyor. Bu öyle bir Avrupa tecrübesi olacak ki, hiç bir maliyet olmadan, erken hazırlanma, rakip eleme ve benzeri şeylerle uğraşmadan direk guruplara gitme tecrübesini verecek. Beklentileri çok yukarıya çıkarmadan Konya'yı hem de Türk futbolunu temsil etme adına müthiş bir şans yakaladık. Temsil yeteneğimizi geliştirmeye çalışacağız. Gururlu olmakta fayda var. Ama sakin olmakta da fayda var. Şehrimize hayırlı olsun." dedi.

İYİ OYNADIK

Karşılaşmayı değerlendiren Kocaman, şunları söyledi

"Bizim üçüncülüğü pekiştirmek için garanti altına almak için bir puana ihtiyacımız vardı. Bu bize yetiyordu. Kasımpaşa ise Avrupa ligine katılmak için bu maçı bir çıkış maçı olarak görüyordu. O isteği çok net bir şekilde ortaya koydular. Özellikle maçın ilk yarısına Kasımpaşa'nın hem kuvveti hem isteği damga vurdu. Oyunun ritmini ele almamıza hiç fırsat vermediler. Devrenin sonlarına gelen atakla golü bulmamız maçın içindeki hayata tutunma anlamında çok değerli bir an oldu. İkinci yarı ritmimizi yakalamaya biraz daha yakın başladık. Serkan'ın kurtardığı top bizim için maçın dönmesine neden olan pozisyonlardan bir tanesi oldu. Hemen arkasından kornerden gelen golden sonra rahatlama özgüven ve doğru ve iyi oyuna gitti. 2-0'dan sonra oyunun dönmesi Kasımpaşa açısından da kolay gözükmüyordu. Oyunun ritmini de kaçırınca bizim istediğimiz kıvama dönen bir maç oynadık."

TAKIM GÜÇLÜ BİR TUTUNUŞ GÖSTERDİ

Sezon başlarken üçüncülük hedeflerinin olmadığını da kaydeden Kocaman, "Bir şeyleri elde ettikten sonra yalan yanlış bir şeyleri söylemenin anlamı yok. İlk 6 içinde olmak, 50 puanları geçen bir takım olmanın üstüne neler inşa edebilirizi ve 50-55 puanı arasında puan bulabilir miyiz diye düşünüyorduk. Özellikle ligin ikinci yarısında 36 puan topladık. Özellikle ligin ikinci yarısında güçlü çıkışımız ve özellikle rakiplerimizin sorunlarla uğraşması üçüncülüğü oldurabilirdi ve nitekim de böyle oldu. Bunu hissetmeye başladıktan sonra takım mükemmel bir reaksiyon ve güçlü bir tutunuş gösterdi. O yüzden de bir kere daha bütün oyuncularıma müteşekkirim ve teşekkürlerimi sunuyorum." diye konuştu.

SERKAN İNANILMAZ KURTARIŞLAR YAPTI

Kasımpaşa Yardımcı Antrenörü Bülent Albayrak ise, maça çok iyi başladıklarını belirterek, "Yediğimiz gole kadar çok net pozisyonlarımız var. Kaleci Serkan Kırıntılı inanılmaz kurtarışlar yaptı. Toplardan bir tanesini biz gol yapabilsek ve öne geçebilsek skor farklı olabilirdi." dedi. Hakemlere tepki gösteren Albayrak, şöyle konuştu

"Serkan ile kendi takım arkadaşının çarpıştı ve yerde boşta kalan topu ağlara gönderdik. Hakem iyi bir maç yönetti. Sadece o pozisyona takıldım. Bizim aleyhimize bir karar verdi. Niye öyle bir şey yaptı anlaşmış değilim. Bu sene bizim şu ana kadar net 15 puanımız hakemlerin yapmış hatalardan dolayı heba oldu. Bugün biz buraya Konyaspor ile üçüncülük maçı oynamaya gelmiş olmamız gerekirdi. Bugün 8'inci sıradayız. Bu bize acı veriyor. Bunun sebebini bilmiyorum. Futbolun dışında bir takım etkenler var. Futbol hata oyunu ama bu kadar bize, bu kadar büyük hataların olması bizi gerçekten üzdü. İnşallah bunda sonra herkes kendisine çeki düzen verir. Müsabakalara dış etkenler etki etmeden futbolcuların göstereceği performansın sonunda sonuçlar ortaya çıkar."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Torku Konyaspor Bülent Albayrak Aykut Kocaman Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title