Haberler

Torium "Genç Orkestralar Yarışması"na 4.Kez Ev Sahipliği Yapıyor

Güncelleme:

Torium Alışveriş Merkezi'nin sponsorluğunda Platform 360 şirketi tarafından düzenlenen geleneksel 'Genç Orkestralar Yarışıyor' müzik yarışmasında genç müzisyenler hünerlerini ustalarının önünde sergileyecek.

Türkiye'nin en eğlenceli alışveriş merkezi Torium 'Genç Orkestralar Yarışıyor' yarışmasına 4. kez ev sahipliği yapıyor. Jüri üyeliğini Fuat Güner, Özlem Tekin, Ferman Akgül, Naim Dilmener, Çağlan Tekil ve Aykut Gürel'in yapacağı müzik yarışmasında, ön elemeyi geçen gruplar 24-25 Mayıs tarihleri arasında Torium'da ilk performanslarını sergileyecek.

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen yarışmaya müziğe gönül veren tüm gençler katılabiliyor.

Genç müzik gruplarının yoğun ilgi gösterdiği yarışmada ön elemeleri geçerek yarışmaya katılmaya hak kazanan 20 grup, 24 – 25 Mayıs 2014 tarihlerinde Torium Açık Çarşı sahnesinde ilk canlı performanslarını sergileyecek. Yarı finale kalmaya hak kazanan orkestraları yarışmaya birbirinden değerli sanatçılardan oluşan jüri üyeleri hazırlayacak. Gruplar, ön performansı geçerek 31 Mayıs – 1 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleşecek yarı finaldeki 16 gruptan biri olmak için yarışacak.

Yarı finalde rakiplerini eleyerek finale kalan gruplar ise 8 Haziran 2014, Pazar günü yapılacak final gecesinde yarışma jürisi ve AVM müşterileri önünde canlı performanslarını bir kez daha sergileyecek.

Yarışma sonucu jüri oylarıyla belirlenen ilk 3 orkestra, Platform 360 tarafından single çalışması kazanacak ve bu CD'lerin bir bölümü AVM ziyaretçilerine hediye edilecek. Ayrıca birinci olan gruba Teknosa'dan 3.000 TL'lik, ikinciye 2.000 TL'lik, üçüncüye ise 1.000 TL'lik hediye çeki verilecek.

Yarışma süresince orkestraların videolarının paylaşılacağı Torium Facebook sayfasında birinci olan orkestraya oy verenler arasında yapılacak çekilişte de 1 kişi PS3 hediye kazanma şansı yakalayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özlem Tekin Fuat Güner Türkiye Torium Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title