Haberler

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Taziye Ziyareti İçin Kdz. Ereğli'ye Geldi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yaşar Tetiker’in vefatı nedeniyle Kdz. Ereğli TSO’ya taziye ziyaretinde bulundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yaşar Tetiker'in vefatı nedeniyle Kdz. Ereğli TSO'ya taziye ziyaretinde bulundu.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, geçtiğimiz Salı günü hayatını kaybeden Kdz. Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker için taziyelerini sunmak üzere Kdz. Ereğli ilçesine geldi. Kdz. Ereğli TSO Başkan Vekili Sertan Yalçın, yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Hisarcıklıoğlu, Tetiker'in odalar birliğinin 1992'den bu yana bilinen en aktif başkanlarından birisi olduğunu söyledi. Hisarcıklıoğlu konuşmasında "Yaşar ağabeyimiz 1992'den bu yana Odalar Birliği camiası içinde en aktif en bilinen başkanlarımızdan bir tanesi idi. Bende o zaman Ankara Ticaret Odası meclis üyesiydim. Allah makamını Cennet etsin. Ne ölüm ne doğum ikisi de elimizde değil. Sonuçta hepimizin de gideceği yer orası. Allah günahlarını affetsin. Bu dünyada yaptığı hayırları inşallah öteki tarafta da ona ecir (karşılık) olur. Ereğli Ticaret Sanayi odamıza, yönetimine, meclisine ve üyelerine taziyelerimi iletiyorum" dedi.

TSO Başkanlığı koltuğuna hayatını kaybeden TSO Başkanı Yaşar Tetiker'in fotoğrafı konurken, masasının üzeri ise güllerle süslendi. Ziyaret sırasında Yaşar Tetiker için Kur'an-ı Kerim okundu, dua yapıldı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ziyarette anı defterine duygu ve düşüncelerini yazmasının ardından Tetiker'in ailesini ziyaret etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yaşar Tetiker Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title