Haberler

TMO patlamasında hayatını kaybeden 2 çocuk annesine son veda

Güncelleme:

Kocaeli'nin Derince ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi'nin silosundaki patlamada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Elif Dayıoğlu, gözyaşları arasında toprağa verildi. Dayıoğlu'nun cenazesine İl Müftüsü Sinan Cihan ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da katıldı.

TMO patlamasında ağır yaralanan 2 çocuk annesine son veda

KOCAELİ - Kocaeli'nin Derince ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi'nin silosundaki patlamada yaralanan ve bugün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 2 çocuk annesi Elif Dayıoğlu, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Derince'de 7 Ağustos'ta TMO silosundaki patlamada yaralanarak hastaneye kaldırılan Elif Dayıoğlu, bugün tedavi gördüğü Kocaeli Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk annesi olan Dayıoğlu'nun cenazesi, Dumlupınar Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Çınarlı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Kurumda 4 yıldır memur olarak görev yapan Dayıoğlu'nun ayrıca Tarım Orman Çalışanları Birliği Kocaeli Şubesi Kadın Kolları Başkan Yardımcısı olduğu öğrenildi.

Cenazeye İl Müftüsü Sinan Cihan ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Toprak Mahsulleri Ofisi Toprak Mahsulleri Ofisi Tahir Büyükakın Sinan Cihan Kocaeli Çocuk Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title