Haberler

Tivibu'dan "Yerli Film Şenliği"

Güncelleme:

Tivibu, "Yerli Film Şenliği" kampanyasıyla , Türk sinemasına damgasını vuran 30 filmi sinemaseverlerle buluşturacak.

Tivibu, 31 Ağustos'a kadar yapacağı "Yerli Film Şenliği" kampanyasıyla , Türk sinemasının son dönemine damgasını vuran 30 filmi sinemaseverlerle buluşturacak.

TTNETten yapılan açıklamaya göre,"Durdur İzle", "Geri Al İzle" gibi  özelliklerle sinemaseverlere farklı bir seyir deneyimi yaşatmayı amaçlayan Tivibu, Kampanya boyunca, 15 günde bir yenilenen filmlerle toplamda 56 film yayınlanacak. Bu filmlerin arasında son dönem Türk sinemasının en başarılı örneklerinin yanı sıra, Yılmaz Güney'in "Yol" ve "Sürü" gibi klasikleşmiş başyapıtları da yer alacak.

Cem Yılmaz'ın hem yönettiği hem de başrolünde oynadığı 2006 tarihli "Hokkabaz","Vizontele",Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği bir başka komedi filmi olan "Neşeli Hayat"; Yusuf Pirhasan'ın yönettiği,  "Kurtuluş Son Durak"; Tolga Çevik'in oynadığı 2012 tarihli "Sen Kimsin?"; Ömer Vargı'nın yönettiği, senaryosunu Yavuz Turgul'un yazdığı, başrolünde ise Şener Şen'le Kenan İmirzalıoğlu'nun yer aldığı 2007 tarihli "Kabadayı" ve başrolünde Ata Demirer'in yer aldığı 2008 tarihli "Osmanlı Cumhuriyeti", Tivibu'nun "Yerli Film Şenliği" kapsamında gösterilecek filmler arasında yer alıyor.

Tivibu'nun "Yerli Film Şenliği", Temmuz ve Ağustos ayları boyunca Tivibu Ev ve Tivibu Web servislerinin tüm üyelerine açık olarak gösterilecek. Tivibu üyeleri kendilerine hediye olarak sunulan filmlere "Seç İzle" servisinin altında bulunan "Yerli Film Şenliği" klasöründen ulaşabilecekler.

Tivibu'da Yerli Film Şenliği'nde gösterilecek 30 film

1

Sen Kimsin?

2

Kurtuluş Son Durak

3

Tepenin Ardı

4

Çınar Ağacı

5

Çalgı Çengi

6

Karadedeler Olayı

7

Kağıt

8

Unutma Beni İstanbul

9

Anadolu'nun Kayıp Şarkıları

10

Ay Lav Yu

11

Pak Panter

12

Neşeli Hayat

13

Türkler Çıldırmış Olmalı

14

40

15

Gecenin Kanatları

16

Semum

17

Osmanlı Cumhuriyeti

18

Recep İvedik 1

19

Kabadayı

20

Beyaz Melek

21

Dabbe

22

Hokkabaz

23

Beynelmilel

24

Sınav

25

İlk Aşk

26

Yeşil Işık

27

Vizontele

28

Sürü

29

Aç Kurtlar

30

Seyyit Han - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Yılmaz Güney İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title